Världen har vilseletts av förfalskade uppgifter, säger Israelisk journalist

credit: rebel news
PANDEMI. Israel hade enligt uppgift inget effektivt övervakningssystem för biverkningar av Covid-vaccinet år 2021 när världen förlitade sig på deras uppgifter för att vägleda vaccinpolitiken, inklusive mandat.

Israel hade enligt uppgift inget effektivt övervakningssystem för biverkningar av Covid-vaccinet år 2021, när världen förlitade sig på deras uppgifter för att vägleda vaccinpolitiken, inklusive mandat.

Den israeliska hälsoreportern Yaffa Shir-Raz berättade för Rebel News att ”Israel var Pfizers laboratorium” och att FDA:s beslut att godkänna boostersprutan baserades på israeliska data.

”Men vad världen inte visste är att Israel nästan under hela det år då hela befolkningen vaccinerades med två, till och med tre doser, inte hade något fungerande övervakningssystem”, sade hon.

Shir-Raz sade att hälsoministeriet ljög, för sitt eget folk och för FDA, när det hävdade att biverkningarna av vaccinet var minimala och kortvariga. De hade inget sätt att veta, sade hon.

Journalisten hävdar att det inte var förrän i december 2021 som en sex månader lång studie av reaktioner på vaccinet genomfördes ordentligt, vars resultat helt motsade de råd som hälsoministeriet tidigare hade gett.

”Dessa resultat motsäger faktiskt hela det narrativ som vi fick höra och narrativet var att biverkningarna oftast är milda, om ens några”, sade hon.

”De hittade nya biverkningar som Pfizer inte hade listat, inklusive mycket allvarliga sådana som neurologiska biverkningar … och menstruationsstörningar.”

Shir-Raz säger att när resultaten av studien presenterades i maj i år stoppade det israeliska hälsoministeriet forskningen.

Journalisten, vars mamma var en överlevande från förintelsen, säger att hon blev chockad över att deras egen regering hade förrått dem genom att rekommendera och föreskriva vacciner med hjälp av förfalskad information.

Källa och text: Rebel news

Redaktionen

Redaktionen

Inloggningsdelen omfattas inte av utgivningsbeviset, var och en ansvarar själva för sina kommentarer

Lämna ett svar

Mest lästa nyheterna

Mest lästa krönikorna​