Sharyl Attkisson: Fler än 1 av 4 tror att någon de känner dött av covidvacciner

PANDEMI Nästan hälften av amerikanerna säger att de tror att Covid-19-vaccin kan vara ansvarigt för fenomenet oförklarligt plötsligt dödsfall. Mer än 25% i USA säger att någon de personligen känner kan vara bland offren.

Säkerhetsdata för nya COVID-19-injektioner är fortfarande flera år bort, visar FDA-dokument

VETENSKAP Uppgifter från kliniska prövningar för de nya injektionerna är fortfarande ofullständiga trots marknadsföringsslogans om ”säkra och effektiva” och ”lita på vetenskapen”. Dokument från den amerikanska…

Reproduktionsepidemiologisk expert: Hälften av alla män kommer att ha noll spermier år 2050

VETENSKAP En av världens ledande experter på miljö- och reproduktionsepidemiologi har förutspått att de flesta män i världen år 2050 i stort sett inte kommer att ha några livskraftiga spermier för reproduktion.

CDC kan utredas för bedrägeri och spridandet av missinformation

PANDEMI En grupp med namnet Protect the Public’s Trust uppmanar generalinspektören vid det amerikanska hälsovårdsdepartementet (HHS) att utreda de amerikanska centren för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC)…

Allvarliga fel i vaccinproduktion – Läkemedelsverket blundar

VACCIN Epoch Times har tagit del av uppgifter som visar på att Läkemedelsverket godkände import av vacciner mot covid19 som saknat ett viktigt certifikat som garanterar vaccinets säkerhet.

Experter rekommenderar att du äter som dina förfäder för att öka livslängden

HÄLSA Biologen Caleb Finch tror att naturligt mumifierade kroppar, som är insvepta i dammiga textilier och begravda i torra ökengravar, kan ge nya ledtrådar till mysteriet om människans livslängd.

Dr Peter McCullough: Läkarstyrelsen kan avsluta min karriär men de kan inte tysta mig

VACCIN Dr Peter McCullough, en kardiolog, epidemiolog och ledande expert på behandling av Covid-19, säger på Defender Podcast att American Board of Internal Medicine hotar att avlegitimera honom som läkare.

Begravningsdirektör: 95% av de avlidna hade fått covidvaccination 2 veckor innan döden

PANDEMI En begravningsentreprenör vid Brenton Faithfull från Nya Zeeland avslöjar att 95 procent av de avlidna han har sett hade fått ett covidvaccin två veckor innan att de gått bort. Faithfull har arbetat som begravningsentreprenör…

CDC ersätter ”gravida kvinnor” med ”gravida personer” i råd om influensavaccin

UTRIKES Termerna ”kvinnor” och ”kvinna” har i tysthet strukits från CDC:s vägledning om influensavaccin under graviditet. DailyMail.com fann att alla könsspecifika termer – inklusive ”hon”, ”hennes” och ”mor” – raderades från CDC:s webbsida

Dödfödda barn skjuter i höjden efter Covid-19 vaccinen, avslöjar läckta sjukhusmejl

SJUKVÅRD En anställd på ett sjukhus i Fresno, Kalifornien, läckte ett e-postmeddelande till media som visade att antalet dödfödda barn har ökat kraftigt sedan införandet av ”vaccin” mot coronaviruset (Covid-19).

USA:s biolabsolyckor förblir orapporterade

VETENSKAP I USA:s biolaboratorier har hundratals olyckor försvunnit för allmänheten. The Intercept har fått ut över 5500 sidor med myndighetsdokument, inklusive 18 års rapporter om laboratorieincidenter

Vaccinforskaren Dr Byram Bridle: Alla beslutsfattare utan vetenskaplig integritet måste bytas ut

VETENSKAP Dr Byram Bridle, en världskänd kanadensisk vaccinolog och virusimmunolog känner en allvarlig oro för framtiden för de mRNA-injicerade. På bekostnad av sitt rykte och yrkeskarriär, men alltid med barnens framtid i åtanke..

Dr. Peter McCullough förlorar sin medicinska legitimation efter uttalanden om covid19-vaccinet

PANDEMI American Board of Internal Medicine (ABIM) går vidare med planerna på att frånta kardiologen dr Peter McCullough hans medicinska certifieringar på grund av hans uttalanden om coronaviruset (Covid-19) som strider mot den officiella…

Barnsjukhus i Nordamerika ser en ökning av antalet luftvägssjukdomar efter pandemin

PANDEMI Barn vars immunsystem vart överbeskyddade i drygt två hela år på grund av ogrundade farhågor hos vuxna som lider av allvarlig hypokondri drabbas nu av förödande och potentiellt långvariga effekter.

Dr Robert Malone om missbrukandet av mRNA-tekniken han var med och utvecklade

VETENSKAP På premiärvisningen av dokumentären ”Uninformed Consent” delade Dr Robert Malone med sig av sina insikter och sin skepticism vad gäller massutrullningen av de nya COVID-19

Robert F Kennedy Jr avslöjar Anthony Fauci som en industricharlatan

DOKUMENTÄR Robert F. Kennedy Jr.s bok, “The Real Anthony Fauci”, blev en omedelbar bästsäljare när den släpptes 2021 och det trots Big Techs censurering av reklamen. I boken beskriver Kennedy hur Fauci förvandlade National Institutes of Health…

Ersättningar för covidvaccinskador kan 2023 nå över en halv miljard kr i Australien

SJUKVÅRD Epoch Times skriver att regeringen i Australien kan tvingas att under 2023 betala ut upp till 544 miljoner kr i ersättningar för vaccinskador, enligt ett färskt statligt budgetestimat.

Ny studie uppger att Sars-CoV-2 högst troligen skapats i ett laboratorium

PANDEMI Viruset bakom sjukdomen Covid-19 har en genetisk struktur som är typisk för syntetiska virus, säger en tysk och två amerikanska forskare, bakom en ny studie. Viruset som orsakar Covid-19 skapades med största sannolikhet i ett laboratorium, är deras slutsats.

Ny farligare variant av coronaviruset skapad i laboratorium

PANDEMI Det har framkommit att ”New Boston Virus” har skapats i ett laboratorium i USA. Detta ska vara en ny farligare hybrid variant av det tidigare Covid-19 viruset, med en dödlighet på uppemot 80% hos de insjuknade mössen som blivit exponerade för viruset.

Förstudie: Bodify Research kan inte dementera Bluetooth-signaler från vaccinerade personer

STUDIE Lennart Fröderberg på Bodify Research genomförde i augusti samarbete med NewsVoice ett fälttest för att verifiera eller dementera ett tidigare test i Spanien. Hypotesen är att covidvacciner, PCR- eller antigentester är “leveranssystem” för…

En global epidemi av cancer bland unga kan vara på väg

HÄLSA Det senaste halvåret har statistiken för överdödlighet i världen ökat lavinartat. Märkligt nog så har inte vanlig media valt att inte rapportera om detta eller lagt något fokus på siffrorna överskrider det normala jämfört med tidigare år.

EU vill vaccinera spädbarn mot corona

PANDEMI EU:s läkemedelsmyndighet EMA rekommenderar nu Pfizers och Modernas coronavaccin för små barn från sex månaders ålder. EU har som målsättning att låta Pfizers vaccin Comirnaty injiceras i 6 månader till 4 år gamla barn.

EU-parlamentariker kallar EU:s inköp av Covid-vaccin för ”historiens största bedrägeri”.

EU EU-parlamentariken Mislav Kolakusic meddelade på Twitter den 12 oktober att EU:s inköp av 4,5 miljarder ”obeprövade” vaccindoser mot covid-19 är liktydigt med ”den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia”.

Se hela dokumentären ”The Real Anthony Fauci” fram till 28 oktober

DOKUMENTÄR De samarbetar med varandra inom Big Tech, Big Pharma och Big Government och det handlar om pengar. Robert F. Kennedy Jr:s bästsäljande bok “The Real Anthony Fauci” är nu en fullängdsdokumentär som du fritt kan se fram till den 28 oktober 2022.

FDA undanhåller obduktionsresultat för de som misstänks ha dött av covidvaccin i USA

SJUKVÅRD US Food and Drug Administration (FDA) har vägrat en FOIA-begäran från Epoch Times på obduktionsresultat från amerikaner vars dödsfall rapporterats till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Immunologen: Ovaccinerade barn utgör ingen fara för omgivningen

SJUKVÅRD I debatten kring vacciners säkerhet döljs ett större problem, hur kampanjer för vaccination saboterar naturlig flockimmunitet och utsätter unga för stor fara. 

Demonstranter samlas för att fördöma World Health Organisation

DEMONSTRATION Demonstranter har samlats inför The World Health Summit 2022 för att ifrågasätta de globala hälsobyråkraternas förmågor efter de misslyckade bemötandet av coronaviruset

Europeiska åklagarmyndigheten utreder EU: förvärv av covid-19-vacciner

UTRIKES Den europeiska åklagarmyndigheten (EPPO) bekräftar att den har en pågående utredning om förvärvet av covid-19-vacciner i EU. Det skriver de i ett pressmeddelande på sin webbsida den 14 oktober 2022.

Studie bekräftar att mRNA-vacciner ökar risken för hjärtmuskelinflammation hos unga män

VETENSKAP En ny peer-reviewed studie från Kanada visar att antalet hjärtmuskelinflammationer hos unga människor ökar efter den andra dosen av mRNA-vaccinet mot Covid-19.

Ny studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19

VETENSKAP Covid-Boosters som inte har testats på människor rullas ut över hela världen, men en ny studie indikerar att coronavaccinerna är mycket farligare än sjukdomen Covid-19. CDC har tillhandahållit falsk information…

Covid-19 vaccinen testades aldrig för att förhindra smittspridning

VETENSKAP I en utfrågning om covid-19 vaccinet erkänner en ledande Pfizer-chef, Janine Small, att mRNA-vaccinen aldrig testades för att förhindra smittspridning innan lansering.

Folkets radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 1

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Macron lovade att göra livet svårt för ovaccinerade, är inte vaccinerad själv

PANDEMI Macron tog inte vaccinet, hävdar politikern Jean Lasalle. Uttalandet har nu väckt ilska hos miljontals franska medborgare som i princip tvingades att ta covidvaccinerna …

Dr. Robert Malone: Vi befinner oss i krig mot globalisterna

VÄRLDEN Det menar den amerikanske läkaren Robert Malone, som de senaste åren blivit världsberömd för sin kritik mot mRNA-injektionerna och globalismen.

Australiens nya lagförslag öppnar dörren för tvångsvaccinationer

UTRIKES Västra Australien har antagit ett lagförslag som ger Covid-19 tjänstemän i landet tillstånd att avlägsna människor från sina hem och vaccinera dem mot deras …

Mainstream ”vetenskap” börjar ifrågasätta tillverkarens påståenden om mRNA-vaccinen

VETENSKAP Det tyska nyhetsmediet Welt säger att allt fler vanliga forskare ifrågasätter den påstådda säkerheten och effektiviteten av Covid19 ”vaccinen”. Eftersom vaccintillverkaren fortfarande vägrar att …

Oracle Films släpper ny dokumentär

Oracle Films har släppt en ny dokumentärfilm ”Safe & Effective – A second opinion” som belyser de vaccinskador och dödsfall …