Reproduktionsepidemiologisk expert: Hälften av alla män kommer att ha noll spermier år 2050

VETENSKAP En av världens ledande experter på miljö- och reproduktionsepidemiologi har förutspått att de flesta män i världen år 2050 i stort sett inte kommer att ha några livskraftiga spermier för reproduktion.

Läkare hyllar ovaccinerade: Har starkaste psyket och mest kritiska tänkandet

SJUKVÅRD Personer som aldrig tog det så kallade vaccinet mot covid-19 är ”världens avundsjuka just nu”. Det säger den världsledande kardiologen Peter McCullough i en intervju. De besitter den högsta förmågan till kritiskt tänkande och har det starkaste psyket, menar han

Övningen “Catastrophic Contagion” avhandlar nästa möjliga pandemi

PANDEMI Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med WHO och Bill and Melinda Gates Foundation genomförde den 23 oktober 2022 pandemiövningen Catastrophic Contagion, vid Grand Challenges årsmöte i Bryssel.

SCB: Barnafödandet i Sverige 2022 har minskat till den lägsta nivån under hela 2000-talet

INRIKES Barnafödandet har minskat kraftigt i Sverige till den lägsta nivån under hela 2000-talet, enligt Statistiska Centralbyrån (SCB). Myndigheten kan inte förklara varför.

Massuppvaknadet: Pandemins Motsägelser och Agenda

DOKUMENTÄR Se klippet med temat ”massuppvaknandet” som förklarar pandemins motsägelser och agenda 21.

Begravningsdirektör: 95% av de avlidna hade fått covidvaccination 2 veckor innan döden

PANDEMI En begravningsentreprenör vid Brenton Faithfull från Nya Zeeland avslöjar att 95 procent av de avlidna han har sett hade fått ett covidvaccin två veckor innan att de gått bort. Faithfull har arbetat som begravningsentreprenör…

Peter Imanuelsen: Finska covid dödsfall fel rapporterades med över 60% under pandemin

PANDEMI Det visar sig att de har räknat alla som har dött inom 30 dagar efter att ha testat positivt för kovid som koviddöda. Vänta lite, det är helt vansinnigt. Detta är inte alls vetenskapligt.

Australiens högsta hälsovårdsledare varnar för en ny Covid-19 våg

PANDEMI Kerry Chant och hennes motsvarighet Brett Sutton från Victoria uppmanade i veckan människor att skaffa sig ett boostervaccin för att skydda sig mot en ny Covid-variant.

Dödfödda barn skjuter i höjden efter Covid-19 vaccinen, avslöjar läckta sjukhusmejl

SJUKVÅRD En anställd på ett sjukhus i Fresno, Kalifornien, läckte ett e-postmeddelande till media som visade att antalet dödfödda barn har ökat kraftigt sedan införandet av ”vaccin” mot coronaviruset (Covid-19).

Hongkong inför vaccinpass från 5 års ålder

PANDEMI Hongkong har nu infört krav på vaccinpass, även för barn mellan fem och 11 år. Tidigare har passen endast varit ett krav för ungdomar och vuxna, men nu har man alltså beslutat sig för att detta även bör gälla barn.

Vaccinforskaren Dr Byram Bridle: Alla beslutsfattare utan vetenskaplig integritet måste bytas ut

VETENSKAP Dr Byram Bridle, en världskänd kanadensisk vaccinolog och virusimmunolog känner en allvarlig oro för framtiden för de mRNA-injicerade. På bekostnad av sitt rykte och yrkeskarriär, men alltid med barnens framtid i åtanke..

Dr. Peter McCullough förlorar sin medicinska legitimation efter uttalanden om covid19-vaccinet

PANDEMI American Board of Internal Medicine (ABIM) går vidare med planerna på att frånta kardiologen dr Peter McCullough hans medicinska certifieringar på grund av hans uttalanden om coronaviruset (Covid-19) som strider mot den officiella…

Barnsjukhus i Nordamerika ser en ökning av antalet luftvägssjukdomar efter pandemin

PANDEMI Barn vars immunsystem vart överbeskyddade i drygt två hela år på grund av ogrundade farhågor hos vuxna som lider av allvarlig hypokondri drabbas nu av förödande och potentiellt långvariga effekter.

Dr Robert Malone om missbrukandet av mRNA-tekniken han var med och utvecklade

VETENSKAP På premiärvisningen av dokumentären ”Uninformed Consent” delade Dr Robert Malone med sig av sina insikter och sin skepticism vad gäller massutrullningen av de nya COVID-19

Robert F Kennedy Jr avslöjar Anthony Fauci som en industricharlatan

DOKUMENTÄR Robert F. Kennedy Jr.s bok, “The Real Anthony Fauci”, blev en omedelbar bästsäljare när den släpptes 2021 och det trots Big Techs censurering av reklamen. I boken beskriver Kennedy hur Fauci förvandlade National Institutes of Health…

Ersättningar för covidvaccinskador kan 2023 nå över en halv miljard kr i Australien

SJUKVÅRD Epoch Times skriver att regeringen i Australien kan tvingas att under 2023 betala ut upp till 544 miljoner kr i ersättningar för vaccinskador, enligt ett färskt statligt budgetestimat.

Ny studie uppger att Sars-CoV-2 högst troligen skapats i ett laboratorium

PANDEMI Viruset bakom sjukdomen Covid-19 har en genetisk struktur som är typisk för syntetiska virus, säger en tysk och två amerikanska forskare, bakom en ny studie. Viruset som orsakar Covid-19 skapades med största sannolikhet i ett laboratorium, är deras slutsats.

Ny farligare variant av coronaviruset skapad i laboratorium

PANDEMI Det har framkommit att ”New Boston Virus” har skapats i ett laboratorium i USA. Detta ska vara en ny farligare hybrid variant av det tidigare Covid-19 viruset, med en dödlighet på uppemot 80% hos de insjuknade mössen som blivit exponerade för viruset.

En global epidemi av cancer bland unga kan vara på väg

HÄLSA Det senaste halvåret har statistiken för överdödlighet i världen ökat lavinartat. Märkligt nog så har inte vanlig media valt att inte rapportera om detta eller lagt något fokus på siffrorna överskrider det normala jämfört med tidigare år.

EU vill vaccinera spädbarn mot corona

PANDEMI EU:s läkemedelsmyndighet EMA rekommenderar nu Pfizers och Modernas coronavaccin för små barn från sex månaders ålder. EU har som målsättning att låta Pfizers vaccin Comirnaty injiceras i 6 månader till 4 år gamla barn.

Se hela dokumentären ”The Real Anthony Fauci” fram till 28 oktober

DOKUMENTÄR De samarbetar med varandra inom Big Tech, Big Pharma och Big Government och det handlar om pengar. Robert F. Kennedy Jr:s bästsäljande bok “The Real Anthony Fauci” är nu en fullängdsdokumentär som du fritt kan se fram till den 28 oktober 2022.

EU-politikern kräver Ursula von der Leyens omedelbara avgång

EU Det är den rumänske EU-parlamentarikern Cristian Terhes som nu kräver att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyens omedelbara avgång.

FDA undanhåller obduktionsresultat för de som misstänks ha dött av covidvaccin i USA

SJUKVÅRD US Food and Drug Administration (FDA) har vägrat en FOIA-begäran från Epoch Times på obduktionsresultat från amerikaner vars dödsfall rapporterats till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Immunologen: Ovaccinerade barn utgör ingen fara för omgivningen

SJUKVÅRD I debatten kring vacciners säkerhet döljs ett större problem, hur kampanjer för vaccination saboterar naturlig flockimmunitet och utsätter unga för stor fara. 

Demonstranter samlas för att fördöma World Health Organisation

DEMONSTRATION Demonstranter har samlats inför The World Health Summit 2022 för att ifrågasätta de globala hälsobyråkraternas förmågor efter de misslyckade bemötandet av coronaviruset

Peter Imanuelsen: Domstol i Norge fastställer att covid gränskontrollerna var olagliga efter 6 månader

PANDEMI Som du kanske vet om du har följt mig under de senaste åren har Norge haft relativt få restriktioner för coivd-19 jämfört med de flesta andra länder.

Europeiska åklagarmyndigheten utreder EU: förvärv av covid-19-vacciner

UTRIKES Den europeiska åklagarmyndigheten (EPPO) bekräftar att den har en pågående utredning om förvärvet av covid-19-vacciner i EU. Det skriver de i ett pressmeddelande på sin webbsida den 14 oktober 2022.

Studie bekräftar att mRNA-vacciner ökar risken för hjärtmuskelinflammation hos unga män

VETENSKAP En ny peer-reviewed studie från Kanada visar att antalet hjärtmuskelinflammationer hos unga människor ökar efter den andra dosen av mRNA-vaccinet mot Covid-19.

Folkets Radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 2

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Ny studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19

VETENSKAP Covid-Boosters som inte har testats på människor rullas ut över hela världen, men en ny studie indikerar att coronavaccinerna är mycket farligare än sjukdomen Covid-19. CDC har tillhandahållit falsk information…

Covid-19 vaccinen testades aldrig för att förhindra smittspridning

VETENSKAP I en utfrågning om covid-19 vaccinet erkänner en ledande Pfizer-chef, Janine Small, att mRNA-vaccinen aldrig testades för att förhindra smittspridning innan lansering.

Folkets radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 1

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Macron lovade att göra livet svårt för ovaccinerade, är inte vaccinerad själv

PANDEMI Macron tog inte vaccinet, hävdar politikern Jean Lasalle. Uttalandet har nu väckt ilska hos miljontals franska medborgare som i princip tvingades att ta covidvaccinerna …

Australiens nya lagförslag öppnar dörren för tvångsvaccinationer

UTRIKES Västra Australien har antagit ett lagförslag som ger Covid-19 tjänstemän i landet tillstånd att avlägsna människor från sina hem och vaccinera dem mot deras …

Mainstream ”vetenskap” börjar ifrågasätta tillverkarens påståenden om mRNA-vaccinen

VETENSKAP Det tyska nyhetsmediet Welt säger att allt fler vanliga forskare ifrågasätter den påstådda säkerheten och effektiviteten av Covid19 ”vaccinen”. Eftersom vaccintillverkaren fortfarande vägrar att …

Oracle Films släpper ny dokumentär

Oracle Films har släppt en ny dokumentärfilm ”Safe & Effective – A second opinion” som belyser de vaccinskador och dödsfall …