Läkaruppropets internationella konferens om covidpandemin i Stockholm 21-22 januari

PANDEMI Den 21-22 januari håller Läkaruppropet i en konferens på Waterfront Congress Centre i Stockholm, om covidpandemin. Konferensen kommer besökas av 15 ledande läkare, forskare och jurister från flera olika länder, med Robert Malone, Jessica Rose och Geert Vanden Bossche som några exempel.

Sharyl Attkisson: Fler än 1 av 4 tror att någon de känner dött av covidvacciner

PANDEMI Nästan hälften av amerikanerna säger att de tror att Covid-19-vaccin kan vara ansvarigt för fenomenet oförklarligt plötsligt dödsfall. Mer än 25% i USA säger att någon de personligen känner kan vara bland offren.

Professor om pandemi hanteringen: 9 av 10 liv hade kunnat räddas

PANDEMI Den kända franska professorn i infektionssjukdomar, Christian Perronne, är mycket kritisk till hur världen hanterade covid. Allt som kunde göras fel, gjordes fel. Redan från början, alltså under tuffare virusvariant, var dödligheten mycket låg, påpekar han.

Politiker: ”Nya restriktioner om inte vaccinering ökar”

PANDEMI Pandemin kan vara tillbaka – antalet insjuknanden i Covid-19 ökar, enligt Folkhälsomyndigheten.

Forskare: Pfizers Covid-19-injektioner kopplas till blodproppar hos äldre personer

PANDEMI Enligt en studie publicerad den 1 december i tidskriften Vaccine analyserade FDA:s forskare data från en databas över äldre amerikaner och fann att en viss typ av blodpropp i lungorna (lungemboli), uppfyllde kriterierna för statistisk signifikans.

Spädbarn dog av blodpropp kort efter att ha fått blod från covidvaccinerade

PANDEMI Spädbarn dog av blodpropp kort efter att ha fått blod av covidvaccinerad.

Övningen “Catastrophic Contagion” avhandlar nästa möjliga pandemi

PANDEMI Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med WHO och Bill and Melinda Gates Foundation genomförde den 23 oktober 2022 pandemiövningen Catastrophic Contagion, vid Grand Challenges årsmöte i Bryssel.

Brittisk data visar på en 26% förhöjd dödlighet generellt för de som tog covidvaccin

PANDEMI Covidvaccin ökar dödligheten avslöjar en försäkringsanalytiker på Senator Ron Johnsons rundabordssamtal. Brittisk statistik avslöjar att de som tog vaccinet har en 26 % förhöjd dödlighet. Tittar man på de som är under 50 år och tog vaccinet är dödligheten förhöjd med 49 %.

Internationell konferens om covidpandemin på Stockholm Waterfront Congress Centre

PANDEMI Vi är enormt stolta och glada över att Läkaruppropet tack vare donationer från nästan 1000 givare kan anordna en internationell konferens om covidpandemin 21-22 januari 2023 på Stockholm Waterfront Congress Centre!

Aida Reva: De säger att det är DITT fel att de får biverkningar

PANDEMI Nu har vi nått gränsen på alla dumheter. Det har kommit en publikation på pubmed där man försöker få dig som ovaccinerad att bära ansvaret för de injicerade människornas biverkningar. Har du hört något så dumt?

Världen har vilseletts av förfalskade uppgifter, säger Israelisk journalist

PANDEMI Israel hade enligt uppgift inget effektivt övervakningssystem för biverkningar av Covid-vaccinet år 2021 när världen förlitade sig på deras uppgifter för att vägleda vaccinpolitiken, inklusive mandat.

CDC kan utredas för bedrägeri och spridandet av missinformation

PANDEMI En grupp med namnet Protect the Public’s Trust uppmanar generalinspektören vid det amerikanska hälsovårdsdepartementet (HHS) att utreda de amerikanska centren för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC)…

Allvarliga fel i vaccinproduktion – Läkemedelsverket blundar

VACCIN Epoch Times har tagit del av uppgifter som visar på att Läkemedelsverket godkände import av vacciner mot covid19 som saknat ett viktigt certifikat som garanterar vaccinets säkerhet.

G20-länderna överens om att reglera människors frihet baserat på hur “virussmutsiga” de är

OPINION G20-toppmötet på Bali som nyligen avslutades presenterade inrättandet av en global pandemifond för “hälsoskydd”. Världsledarna har inte gett upp hoppet om att “boskapsmärka” planetens medborgare…

Dr Peter McCullough: Läkarstyrelsen kan avsluta min karriär men de kan inte tysta mig

VACCIN Dr Peter McCullough, en kardiolog, epidemiolog och ledande expert på behandling av Covid-19, säger på Defender Podcast att American Board of Internal Medicine hotar att avlegitimera honom som läkare.

Ben Swann: Det kan inte bli någon amnesti efter pandemin

PANDEMI I en artikel i Atlantic, skriven av Emily Oster, professor vid Brown University, argumenteras det för att varje ondskefullt och i många fall olagliga beslut som fattades under Covid bör glömmas bort.

Massuppvaknadet: Pandemins Motsägelser och Agenda

DOKUMENTÄR Se klippet med temat ”massuppvaknandet” som förklarar pandemins motsägelser och agenda 21.

Begravningsdirektör: 95% av de avlidna hade fått covidvaccination 2 veckor innan döden

PANDEMI En begravningsentreprenör vid Brenton Faithfull från Nya Zeeland avslöjar att 95 procent av de avlidna han har sett hade fått ett covidvaccin två veckor innan att de gått bort. Faithfull har arbetat som begravningsentreprenör…

Peter Imanuelsen: Finska covid dödsfall fel rapporterades med över 60% under pandemin

PANDEMI Det visar sig att de har räknat alla som har dött inom 30 dagar efter att ha testat positivt för kovid som koviddöda. Vänta lite, det är helt vansinnigt. Detta är inte alls vetenskapligt.

Australiens högsta hälsovårdsledare varnar för en ny Covid-19 våg

PANDEMI Kerry Chant och hennes motsvarighet Brett Sutton från Victoria uppmanade i veckan människor att skaffa sig ett boostervaccin för att skydda sig mot en ny Covid-variant.

Hongkong inför vaccinpass från 5 års ålder

PANDEMI Hongkong har nu infört krav på vaccinpass, även för barn mellan fem och 11 år. Tidigare har passen endast varit ett krav för ungdomar och vuxna, men nu har man alltså beslutat sig för att detta även bör gälla barn.

Barnsjukhus i Nordamerika ser en ökning av antalet luftvägssjukdomar efter pandemin

PANDEMI Barn vars immunsystem vart överbeskyddade i drygt två hela år på grund av ogrundade farhågor hos vuxna som lider av allvarlig hypokondri drabbas nu av förödande och potentiellt långvariga effekter.

Madrid återbetalar 1,7 miljoner euro i olagliga lockdown-böter till invånare

PANDEMI I juli 2021 slogs fast att de lockdown-åtgärder som tillämpades under den spanska covidkrisen i Madrid var olagliga. En domstol ansåg att regeringens åtgärder inte var lagliga eftersom de inte hade ett parlamentariskt godkännande.

Ny studie uppger att Sars-CoV-2 högst troligen skapats i ett laboratorium

PANDEMI Viruset bakom sjukdomen Covid-19 har en genetisk struktur som är typisk för syntetiska virus, säger en tysk och två amerikanska forskare, bakom en ny studie. Viruset som orsakar Covid-19 skapades med största sannolikhet i ett laboratorium, är deras slutsats.

Ny farligare variant av coronaviruset skapad i laboratorium

PANDEMI Det har framkommit att ”New Boston Virus” har skapats i ett laboratorium i USA. Detta ska vara en ny farligare hybrid variant av det tidigare Covid-19 viruset, med en dödlighet på uppemot 80% hos de insjuknade mössen som blivit exponerade för viruset.

EU vill vaccinera spädbarn mot corona

PANDEMI EU:s läkemedelsmyndighet EMA rekommenderar nu Pfizers och Modernas coronavaccin för små barn från sex månaders ålder. EU har som målsättning att låta Pfizers vaccin Comirnaty injiceras i 6 månader till 4 år gamla barn.

Se hela dokumentären ”The Real Anthony Fauci” fram till 28 oktober

DOKUMENTÄR De samarbetar med varandra inom Big Tech, Big Pharma och Big Government och det handlar om pengar. Robert F. Kennedy Jr:s bästsäljande bok “The Real Anthony Fauci” är nu en fullängdsdokumentär som du fritt kan se fram till den 28 oktober 2022.

EU-politikern kräver Ursula von der Leyens omedelbara avgång

EU Det är den rumänske EU-parlamentarikern Cristian Terhes som nu kräver att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyens omedelbara avgång.