Sean Penn: ”Det är dags att skicka ovaccinerade medborgare i fängelse

OPINION Hollywoodskådespelaren Sean Penn har sagt att han skulle vilja se ovaccinerade personer kastas i fängelse för att de vågar ifrågasätta den gängse berättelsen.

Musk i krig med makteliten: ”Måste göras för att rädda civilizationen”

OPINION Trots pekpinnar både från EU och Vita huset har Twitters nya ägare Elon Musk inte lugnat ner sig. Tvärtom. Han fortsätter släppa ”Twitter-filer”, som alltså avslöjar vad som pågick i företaget under den förra bolagsledningen.

Musks enkät visar att 80% vill att Assange och Snowden får frihet

OPINION Twitters nya ägare Elon Musk frågade i går söndag folk på Twitter om de anser att visselblåsaren Edward Snowden och Wikileaks medgrundare Julian Assange borde benådas av den amerikanska regeringen. Svaret blev ett rungande 80-procentigt “Ja”.

Mayday – Mänskligheten är hotad och måste räddas

OPINION En global oligarki försöker upprätta en teknokratisk diktatur – totalitarianism. Agendan synes ha tre huvudmål:

G20-länderna överens om att reglera människors frihet baserat på hur “virussmutsiga” de är

OPINION G20-toppmötet på Bali som nyligen avslutades presenterade inrättandet av en global pandemifond för “hälsoskydd”. Världsledarna har inte gett upp hoppet om att “boskapsmärka” planetens medborgare…

Musk släpper tillbaka Trump på Twitter

MEDIA ”Folket har talat. Trump kommer bli återinsatt”, förklarar Twitters ägare Elon Musk efter att en omröstning i frågan genomfört spå plattformen.

Ben Swann: Det kan inte bli någon amnesti efter pandemin

PANDEMI I en artikel i Atlantic, skriven av Emily Oster, professor vid Brown University, argumenteras det för att varje ondskefullt och i många fall olagliga beslut som fattades under Covid bör glömmas bort.

Den ”första globala revolutionen” är nu på gång, säger ekonomiförfattaren Bob Moriarty

OPINION Hedgefondförvaltaren Paul Singer, chef för Elliott Management Corporation, varnade nyligen i de stora finansnyheterna för att en ”global samhällskollaps” snart är på väg. Och enligt finansförfattaren och expertanalytikern Bob Moriarty kommer denna händelse…

Ingen matbrist i världen – ändå finns matbrist

VÄRLDEN FN:s livsmedelsorgan FAO hävdar att världens samlade jordbruksproduktion räcker för 10 miljarder invånare. Vi är nu åtta miljarder. FAO hävdar vidare att världens samlade skördar sedan 1961 ökat med 219 procent…

JP Sears: Kära tyranner, ni förlorar!

OPINION Se klippet där JP Sears berättar varför det är eliten och makthavarna som just nu förlorar och varför narrativet om bland annat pandemin håller på att falla.

Björn Backengård: Därför bör Sverige inte gå med i NATO

OPINION. Regeringen lämnade 18 maj 2022 in ansökan till NATO om medlemskap, men därmed är inte saken avgjord. Vi hoppas att Turkiets nej till Sveriges NATO-ansökan kvarstår. Om inte, kommer någon gång en inbjudan från NATO och riksdagen ska ta ställning.

MMA fightern Oliver Enkamp: Vi lever i en illusion

KRÖNIKA Under de senaste åren har många människors världsbild vänts upp och ner. Den gamla goda tiden är förbi – och uttrycket att man vaknar upp till verkligheten har spridits…

Sassersson: Hyperinflationen 1923 – En limpa kostade lika mycket som ett hus

EKONOMI & DEBATT På 1920-talet i Tyskland ledde hyperinflationen till att pengarna blev värdelösa extremt fort. Det berättas att påtåren till en kopp kaffe någon just köpt plötsligt kostade tre gånger mer än första koppen. Pengarna från en husförsäljning räckte precis till en kopp kaffe en vecka senare. Det var som värst 1922-1923 för precis 100 år sedan.