Experter rekommenderar att du äter som dina förfäder för att öka livslängden

HÄLSA Biologen Caleb Finch tror att naturligt mumifierade kroppar, som är insvepta i dammiga textilier och begravda i torra ökengravar, kan ge nya ledtrådar till mysteriet om människans livslängd.

Domstol i Italien slår fast att mobiltelefon orsakade tumör i huvudet

TEKNIK Domstolen i Turin fastställde nyligen att en mans hörselnervstumör orsakats av användning av mobiltelefon under 13 år i arbetet. Tumören, som uppstod på den vänstra sidan där mobilen alltid användes, har lett till dövhet på vänster öra.

Ny farligare variant av coronaviruset skapad i laboratorium

PANDEMI Det har framkommit att ”New Boston Virus” har skapats i ett laboratorium i USA. Detta ska vara en ny farligare hybrid variant av det tidigare Covid-19 viruset, med en dödlighet på uppemot 80% hos de insjuknade mössen som blivit exponerade för viruset.

En global epidemi av cancer bland unga kan vara på väg

HÄLSA Det senaste halvåret har statistiken för överdödlighet i världen ökat lavinartat. Märkligt nog så har inte vanlig media valt att inte rapportera om detta eller lagt något fokus på siffrorna överskrider det normala jämfört med tidigare år.

Immunologen: Ovaccinerade barn utgör ingen fara för omgivningen

SJUKVÅRD I debatten kring vacciners säkerhet döljs ett större problem, hur kampanjer för vaccination saboterar naturlig flockimmunitet och utsätter unga för stor fara. 

Folkets Radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 2

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Folkets radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 1

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Kina började lagra skyddsutrustning månader innan Covid-19

UTRIKES Kina började lagra skyddsutrustning månader innan Covid-19. Kina började också köpa upp globala aktier för skyddsutrustning i Europa, Australien och USA ungefär samtidigt, säger …

Joackim Falk: Det är dags för oss som är vakna att kliva upp ur sängen och gå till jobbet

HÄLSA Det är dags för oss som är vakna att kliva upp ur sängen och gå till jobbet. När jag säger Jobbet menar jag inte …

Oracle Films släpper ny dokumentär

Oracle Films har släppt en ny dokumentärfilm ”Safe & Effective – A second opinion” som belyser de vaccinskador och dödsfall …