Domstolen lägger ned alla anklagelser mot frihetskämpe i Freedom Convoy

CIVILKURAGE En kanadensisk domstol upphävde alla anklagelser mot en demonstrant från Freedom Convoy förra månaden – ett beslut som Justice Centre firar som en seger för demokratin.

Max Winter och Andreas Sidqvist står åtalade för brott mott ordningslagen

CIVILKURAGE Max Winter och Andreas Sidqvist står båda åtalade för brott mott ordningslagen efter att påstås ha arrangerat allmänna sammankomster vid olika tillfällen. Det har visat sig vara en ny strategi från polis, åklagare och myndigheter för att negativt försöka påverka frihetskämpar.

Max Winter: Tom MacDonalds låt ”Sheeple” uttrycker den hårda sanningen

KULTUR Den kontroversiella rapparen Tom MacDonald har släppt ännnu en singel med låten ”Sheeple”, som beskriver det moderna samhället som ett kontrolsystem där människor agerar som får. Tom MacDonalds har blivt känd för sina kontroversiella låtar som handlar om samhällskritiska ämnen.

Demonstranter samlas för att fördöma World Health Organisation

DEMONSTRATION Demonstranter har samlats inför The World Health Summit 2022 för att ifrågasätta de globala hälsobyråkraternas förmågor efter de misslyckade bemötandet av coronaviruset

Aida Reva: Riksbanker har samarbetat för digital valuta

”Har du hört talas om ESG? Det kommer inte heta social credit system i Sverige, det har redan implementerats på …

Max Winter: Vi kan lära oss mycket av revolutionen i Iran

DEBATT Vi ser en begynnande revolution i Iran som redan fått stor effekt i landet. Den unga flickan Mahsa Aminis död blev gnistan som tände …