Natalie Jonsson: Det eliten inte vill att du ska veta om dig själv

PLAY. DET INTERNA PARADIGMSKIFTET. I denna video går jag igenom esoterisk kunskap och information du sällan hittar via mainstream media och etablissemanget.

Länge har vi pratat om problemen vi ser i den externa världen. Men det är en sak som ofta förbises. Den interna världen.

Vi kan aldrig riktigt lära oss av historien till den mån att vi slutar upprepa den, tills dess att vi lärt oss om vår egna delaktighet i det hela.

I denna live går jag in på den verkliga innebörden av ordet ”apokalyps”, att mörkret kommer upp till ytan för att transmuteras och omvandlas till ljus.

Detta är för den nyfikna, öppensinnade, som vet om att det är mycket information som döljs för oss – information som är avgörande för vår egna evolution och självförverkligande.

Det eliten inte vill att du ska veta om dig själv. Se hela videon ovan.

Natalie Jonsson

Natalie Jonsson

Inloggningsdelen omfattas inte av utgivningsbeviset, var och en ansvarar själva för sina kommentarer

3 Kommentarer

  1. Exakt, trauman i barndomen, stora som små är sannolikt en stor orsak till ”The human condition”. Vi respekterar inte, eller t.o.m. hatar oss själva helt enkelt och det finns en del av oss, eller vårt ego rättare sagt, som vill förgöra oss. Har funderat över detta en del och kommit fram till att samhället även uppmuntrar oss till att bli en lindrigare variant av sekundära psykopater direkt eller indirekt, som t.ex. The Weeknd’s” framträdande i super bowl där budskap som ”feel nothing” fladdrade förbi. I skolan och arbetslivet lär vi oss att undertrycka känslor och intuition. Personligen har jag delvis känt mig känslomässigt död sedan 20-årsåldern och jag tror många av oss kan skriva under på det faktumet. Jag kan även minnas min barndom och sakna det barn som släcktes ned.

Lämna ett svar

Mest lästa nyheterna

Mest lästa krönikorna​