Michael och Johanna Oddane är tillbaka i rörelsen

Foto: Michael Oddane

RÖRELSEN. I September meddelande Michael och Johanna Oddane att de är tillbaka och kommer att fortsätta utveckla deras tidigare initiv inom frihetsarbetet.

Här kommer ett personligt meddelande som Freebite fått ta del av:

Hej kära vänner,

Hoppas alla mår bra!

Efter en tids vila och reflektioner kring de senaste 4 åren med WakeUp rörelsen är det snart dags för oss att köra igång igen. Det har varit en del månader nu med många tankar efter att jag kände mig ganska utbränd i början av året. Det behövdes en timeout för att känna efter kring vad vägen framåt skall innehålla.

Det jag och Joanna skapade inom WakeUp-rörelsen växte snabbt de senaste åren vilket var helt fantastiskt. Inte minst med god hjälp av eldsjälar inom WakeUpFriends samt våra vänner och frihetskämpar som deltagit på kanalen. Det har varit en mycket spännande upplevelse på så många plan. Men det blev också väldigt mycket arbete och till sist krävdes en paus för att hämta energi och reflektera. När något växer fort och det blir alltmer engagemang så är det lätt att tappa fokus på kärnan av verksamheten.

Det som var fundamentet i starten. Så det blev helt enkelt behov av att trycka på pausknappen för att i lugn och ro kunna känna efter vad som kändes bra och vad som behövde ändras innan vi gick vidare. För oss finns det inget annat än att vara med och skapa positiv förändring i denna mycket speciella tid vi går igenom. Det är det som driver oss, det är vår passion och det kommer vi göra så länge det behövs. Det var aldrig tal om att inte fortsätta i någon form utan mer tankar kring hur vi skapar bästa möjliga resultat med vårt arbete och på ett sätt där vi samtidigt lever i balans och harmoni.
Vi har under månaderna som gått flyttat från Sydspetsen i Skåne in till Malmö stad igen.

Med elpriserna så blev det för dyrt i huset vi hyrde. Så vi bor idag i en liten lägenhet på Hyllie i Malmö där vi även har en liten tillhörande lokal som vi håller på att bygga upp en ny studio i.

Under hösten kommer vi att börja göra nya videos kring sanning och spiritualitet igen. Både på engelska och svenska eftersom vi även vill nå en internationell publik. Inte minst i våra nordiska grannländer som ligger oss varmt om hjärtat och som ofta har svårt med svenskan, kanske framförallt skånska. Vi har fått en hel del förfrågningar kring att även köra på engelska så nu är det dags.
Vi kommer också att fortsätta med WakeUpConference som vi älskar och nästa konferens blir av allt att döma sista helgen i Januari 2023 i Malmö. Vi går ut med program och biljetter i Oktober. En fullspäckad helg med föreläsningar tillsammans med vänner kring det vi brinner så mycket för Sanning och Spiritualitet!

När det gäller WakeUpFriends så har den delen också en stor plats i våra hjärtan. Exakt vad vår roll skall vara framöver förutom att vi, som så många andra är ambassadörer för nätverket vet vi inte just idag. Nätverken växer och människor träffas. Det är det viktigaste och det gör oss väldigt glada.
Vår sociala media plattform WakeUpFriends.net kommer att finnas kvar under förutsättning att det finns ekonomiskt stöd för det då vi inte har möjlighet att själv betala för server, mjukvaror, uppdateringar mm.

Just nu rullar den på bra och ekonomin går nästan ihop. Så vi kör några månader till och känner av intresset. Vi hoppas fler användare kan tänka sig att donera för att säkra driften när vi nu startar upp igen. Tusen tack till alla som hört av sig och undrat hur vi har det. Tack till alla er som frågat om vi inte skall komma igång igen och stort förlåt till er som skrivit men inte fått svar under de här månaderna. Det var viktigt att pausa allt för att vila och hämta energi.

När studion är klar så återkommer vi med en video där vi delar lite tankar kring resan vi gått igenom samt våra planer framåt.
Det skall bli riktigt kul att komma igång igen!

Kram från

Michael & Joanna

Redaktionen

Redaktionen

Inloggningsdelen omfattas inte av utgivningsbeviset, var och en ansvarar själva för sina kommentarer

En Kommentar

Lämna ett svar

Mest lästa nyheterna

Mest lästa krönikorna​