Chefredaktör Max Winter har ordet

Foto: Bennie Forss

Freebite är framtidens fria media

Den nya generations media är här! Freebite är en innovativ plattform som samlar framtidens digitala användare som värderar frihet. Idag är de etablerade medierna och sociala plattformarna alla mer eller mindre påverkade av bakomliggande krafters negativa intressen av kontroll. Vilket gör behovet av fri media större än någonsin, både nu och i framtiden.

Många har haft hoppet på de så kallade alternativmedierna, men de har snöat in sig alldeles för mycket på specifika politiska områden och är därför väldigt begränsade. Framtiden kommer istället att handla om frihetsfrågorna, där yttrandefrihet kommer stå i centrum och att ge människor möjligheten att utrycka det fria ordet. Freebite är plattformen som möjliggör detta för alla som vill.

Vi ser även att de största sociala medieplattformarna censurerar sina användare allt mer. Något som vart uppenbart under de rädslostyrda pandemiåren. Då dissidenter till det rådande narrativet inte hade möjligheten att utrycka sina åsikter utan granskande ”fact checkers” och begränsningar i algoritmerna när det försökte sprida sitt budskap och skapa perspektiv över den rådande situationen.

Varför behövs fri media?

I en tid av kaos och förändring så växer alltid något nytt fram. Vi går just nu igenom ett paradigmskifte utan dess like. Desto mer uppenbara problemen blir för människor, desto mer kommer de att söka lösningarna. Men dessvärre så måste de först känna smärtan av förändringsprocessen vilket verkar vara en del av människans natur.

Under denna förändringsprocess så kommer vi se ett nytt samhälle växa fram. Parallellt med det befintliga. Människor kommer att tappa förtroendet för det system som de så länge förlitat sig på. De etablerande mediernas lögner kommer slutligen att komma upp till ytan och det nya kommer att träda fram. Nya medier, en ny ekonomi och nytt sätt att sköta politik och beslutsfattande i framtiden.

Freebite kommer att positionera sig för denna framtid och möta den efterfrågan som exponentiellt kommer att öka. Vi kommer att vända oss till en yngre målgrupp som blir allt mer regimkritisk och ifrågasätter det rådande narrativet av etablissemanget. De upplever idag att det inte finns någonstans att vända sig och möta andra likasinnade och kritiskt tänkande människor.

Framtidens media är här, till de etablerade mediernas förtret.

Max Winter,

Chefredaktör Freebite

 

 

Max Winter

Max Winter

Inloggningsdelen omfattas inte av utgivningsbeviset, var och en ansvarar själva för sina kommentarer

5 Kommentarer

  1. Låter underbart! Transparens är tecknet för ett hållbart och livskraftig företag.
    Tack!
    Det finns dock ingen fysisk åldersgräns på frihetskämparna. Själar är eviga och odödliga.
    Lycka till nu i denna nya fantastiska tid vi skapar mitt i steget!

  2. En mycket fin plattform med stora möjligheter🙏 Undrar bara om du vill förklara lite närmare Max vad du menar med att ni kommer vända er till en yngre målgrupp? Människor i alla åldrar som ser igenom narrativet och värnar om ett öppet och fritt samhälle har ju behov av ett sånt här forum där man kan få information, få uttrycka sig och komma i kontakt med likasinnade. Kämpar vi inte för friheten och öppenheten tillsammans allihop och har utbyte av varandra oavsett ålder?

  3. Tack så mycket Åsa! Det jag menar är att det även behöver finnas utrymmen för den yngre generationen som ännu inte hittat till platser där ”vakna människor” kan samlas. Det utesluter ingen och Freebite är skapat för alla åldrar. 🙂

Lämna ett svar

Mest lästa nyheterna

Mest lästa krönikorna​