Joackim Falk: Det är dags för oss som är vakna att kliva upp ur sängen och gå till jobbet

Foto: Joackim Falk / Freebite
HÄLSA. Det är dags för oss som är vakna att kliva upp ur sängen och gå till jobbet. När jag säger Jobbet menar jag inte det som betalar din brödföda, utan det stora inre Jobbet, ”The True Great Work”, det som innefattar att använda dina kunskaper och insikter om världen och hur den fungerar till att frigöra, läka och omvandla dig själv till att bli det världen behöver.

 

Som en av mina kloka mentorer genom livet brukade säga ”Ideer är inte värt någonting förrän de verkställts”. Och det vakna Communityt vet idag tillräckligt om problemen mänskligheten står inför för att kunna ta nästa steg att börja göra jobbet med det som krävs för att faktiskt kunna bli oberoende, fria, goda, moraliska med och samskapare av den världen vi önskar se i framtiden.

För att vi ska klara av detta behöver vi börja rannsaka oss själva och våra egna beteenden, trosuppfattningar, tankar, känslor och förstå att mycket som gör dig till den du är idag beror på det du har blivit upplärd så här långt, och att du nu behöver du ansvar samt en ordentlig titt på vad hos dig som fungerar och inte. Vi är välsignade med ett stort utbud av kunskap och metoder för att utveckla oss själva idag på alla plan, hälsa, andligt utövande, företagande, relationer och sist men inte minst vår förmåga att kunna bidra och göra gott i världen. Det finns mycket att göra men känslan är god när du vet att du är på rätt spår och gör det du kan utifrån dina förutsättningar.

Så, jag vill med denna första krönika för Freebite, ett initiativ som känns fräscht och hoppfullt för framtiden, slå ett slag för det inre arbetet med dig själv. Där har i alla fall jag funnit alla svar jag behöver för att konstruktivt kunna navigera i denna tid av kaos och uppvaknande och jag önskar detsamma till dig! Håll utkik efter fler initiativ för personlig utveckling med mig inblandad på detta forum, tills dess, håll kursen mina vänner!

Med Kärlek och Kraft,

Skribent:

Joackim Falk

Redaktionen

Redaktionen

Inloggningsdelen omfattas inte av utgivningsbeviset, var och en ansvarar själva för sina kommentarer

3 Kommentarer

Lämna ett svar

Mest lästa nyheterna

Mest lästa krönikorna​