CDC kan utredas för bedrägeri och spridandet av missinformation

En exteriör av CDC:s Roybal campus i Atlanta, GA. Foto: James Gathany, Centers for Disease Control and Prevention / Wikimedia Commons

PANDEMI. En grupp med namnet Protect the Public’s Trust uppmanar generalinspektören vid det amerikanska hälsovårdsdepartementet (HHS) att utreda de amerikanska centren för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC) för den felaktiga information som spreds och som kostade tusentals barn livet under pandemin (Covid-19).

Läkarna Katherine Fleming-Dutra och Sara Oliver överskattade kraftigt antalet barn som påstods ha dött av covid19 för att kunna sälja ansiktsmasker och ”vacciner”, vilket skadade och dödade ännu fler barn, hävdar Protect the Public’s Trust.

I CDC:s riktlinjer för vetenskaplig integritet hävdas att myndigheten har som ett kärnvärde att endast släppa ut information som anses vara av ”högsta kvalitet och är vetenskapligt sunda, tekniskt korrekta och användbara för den avsedda målgruppen”. Det är uppenbart att detta inte skedde i samband med CDC:s hantering av bluffen med covid19.

”Helst skulle de utreda händelsen och vad som hände och avgöra om vissa tjänstemän inom CDC har brutit mot byråns riktlinjer för vetenskaplig integritet eller inte”, säger Michael Chamberlain, chef för Protect the Public’s Trust. ”Vi tror att de har gjort det.”

Generalinspektörens kontor bekräftar visserligen att de mottagit klagomålet, men vägrar att ge några ytterligare kommentarer. Detsamma gäller CDC och HHS, som inte heller svarade på Epoch Times förfrågningar om svar.

Rochelle Walensky fortsatte att citera en fördömd studie efter att den avslöjats som ett bedrägeri.

Vi vet nu att Fleming-Dutra och Oliver båda ljög om att covid19 var den främsta dödsorsaken bland barn, samtidigt som de presenterade falska uppgifter för CDC:s rådgivande panel för vacciner, som till slut röstade för att rekommendera att CDC skulle driva igenom vaccination på barn så unga som sex månader gamla.

På bilder från en presentation som de lämnade in visas citat till en icke peer-reviewed artikel från Storbritannien som påstods ha tittat på uppgifter om dödsattester från CDC. Den studien avslöjades senare som ett bedrägeri.

Bara några dagar efter presentationen fick både Fleming-Dutra och Oliver besked om att de hade spridit felaktig information. Ingen av dem erkände detta faktum och de utfärdade inte heller någon form av rättelse.

”Den allmänna uppfattningen [är] att även 1 dödsfall i COVID som kan förebyggas är för många, oavsett hur man räknar dem”, var Olivers försvar som svar på ett mejl om den studien.

Efter allt detta fortsatte CDC-chefen Rochelle Walensky att citera samma studie. Än i dag fortsätter CDC:s rådgivande kommitté för vaccinationspraxis (ACIP) att citera den också.

Läs mer på: The CDC lied and children died: Now come the lawsuits – NaturalNews.com (Read the article in english)

Text av: Ethan Huff, Natural News / Översättning: Freebite Redaktionen

Källor:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

 

Redaktionen

Redaktionen

Inloggningsdelen omfattas inte av utgivningsbeviset, var och en ansvarar själva för sina kommentarer

Lämna ett svar

Mest lästa nyheterna

Mest lästa krönikorna​