Freebite pausar sin aktivitet

Freebite pausar sin aktivitet. På grund av personliga skäl och yttre omständigheter har vi att pausa detta initiativ på obestämd …

Nu växer skulderna till följd av höga elpriser

ENERGI Trots längtan efter billig el så tycks varje år som går komma med allt dystrare nyheter om energi och höga elpriser. Det blir bara dyrare och dyrare att värma hem. Detta samtidigt som vi uppmuntras att skrota bensinbilen för att tanka med el.

Läkaruppropets internationella konferens om covidpandemin i Stockholm 21-22 januari

PANDEMI Den 21-22 januari håller Läkaruppropet i en konferens på Waterfront Congress Centre i Stockholm, om covidpandemin. Konferensen kommer besökas av 15 ledande läkare, forskare och jurister från flera olika länder, med Robert Malone, Jessica Rose och Geert Vanden Bossche som några exempel.

Sharyl Attkisson: Fler än 1 av 4 tror att någon de känner dött av covidvacciner

PANDEMI Nästan hälften av amerikanerna säger att de tror att Covid-19-vaccin kan vara ansvarigt för fenomenet oförklarligt plötsligt dödsfall. Mer än 25% i USA säger att någon de personligen känner kan vara bland offren.

IMF-chefen vill använda ”krisen” för att påskynda klimatomställningen

KLIMAT Det är Kristalina Georgieva, tidigare vd för Världsbanken och idag chef för Internationella valutafonden, som nu ser en möjlighet med den kraftiga ekonomiska nedgången i världen, inte minst i Europa efter den katastrofala covidhanteringen och proxykriget i Ukraina.

Sergey Lavrovs varning: Ett förenat Väst är nu i krig med Ryssland

KRIG Moskvas högsta diplomat säger att det “kollektiva väst”, lett av USA, redan är i krig med Ryssland. Den ryske utrikesministern Sergey Lavrov uppger att upp till “hundratals” amerikanska militärer finns stationerade i Ukraina och att amerikanska soldater…

Professor om pandemi hanteringen: 9 av 10 liv hade kunnat räddas

PANDEMI Den kända franska professorn i infektionssjukdomar, Christian Perronne, är mycket kritisk till hur världen hanterade covid. Allt som kunde göras fel, gjordes fel. Redan från början, alltså under tuffare virusvariant, var dödligheten mycket låg, påpekar han.

Tulsi Gabbard: Zelenskyj stänger av alla medier han inte kan kontrollera

MEDIA Den tidigare demokratiska presidentkandidaten Tulsi Gabbard reagerar negativt på Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs tal till kongressen om TV-showen Tucker Carlson Tonight.

Politiker: ”Nya restriktioner om inte vaccinering ökar”

PANDEMI Pandemin kan vara tillbaka – antalet insjuknanden i Covid-19 ökar, enligt Folkhälsomyndigheten.

Arbetslösheten ökar – rapporterar Arbetsförmedlingen

EKONOMI Som toppen på isberget, och till följd av den ekonomiska krisen kan Arbetsförmedlingen bekräfta att arbetslösheten ökar. Enligt Trygghetsfonden TSL är industribranschen samt byggande- och handelsbranscherna de som drabbas hårdast vad gäller uppsägningar.

Musk: ”Nästan alla konspirationsteorier om Twitter har visat sig vara sanna”

MEDIA Det är i en intervju med poddcasten All-in som Twitters ägare Elon Musk diskuterar de så kallade Twitter-filerna, alltså avslöjandena om vad som skedde i företaget innan han tog över.

Säkerhetsdata för nya COVID-19-injektioner är fortfarande flera år bort, visar FDA-dokument

VETENSKAP Uppgifter från kliniska prövningar för de nya injektionerna är fortfarande ofullständiga trots marknadsföringsslogans om ”säkra och effektiva” och ”lita på vetenskapen”. Dokument från den amerikanska…

Regeringen tillsätter utredning om säker och tillgänglig digital identitet

TEKNIK Regeringen tillsätter en särskild utredare som ska utreda och lämna förslag på hur e-legitimationer kan utfärdas på högsta tillitsnivå. Syftet är att stärka samhällets säkerhet och robusthet, motverka bedrägerier och underlätta för att fler ska kunna få tillgång till en e-legitimation.

Ben Swann sammanfattar Twitters, Instagrams, Facebooks, TikToks och Googles förtryck av det fria ordet

MEDIA MEDIA. Ben Swann pratar med Newsmax om hur stora tekniska jättar som Facebook, Twitter och Google, dagligen förtrycker yttrandefriheten på sina plattformar. Nya Twitter-ägaren Elon Musk avslöjar allt i “Twitter Gate”…

Sean Penn: ”Det är dags att skicka ovaccinerade medborgare i fängelse

OPINION Hollywoodskådespelaren Sean Penn har sagt att han skulle vilja se ovaccinerade personer kastas i fängelse för att de vågar ifrågasätta den gängse berättelsen.

Turkiet om Sverige: Inte realistiska

EU Svenska Morgonbladet har tidigare rapporterat om hur Högsta domstolen stoppat utvisningen av en turkisk flykting. Motivet är att personen i fråga riskerar politisk förföljelse i hemlandet. Den stoppade utvisningen av journalisten Bülent Kenes sätter nu käppar i hjulet för Sveriges relation med Turkiet.

Forskare: Pfizers Covid-19-injektioner kopplas till blodproppar hos äldre personer

PANDEMI Enligt en studie publicerad den 1 december i tidskriften Vaccine analyserade FDA:s forskare data från en databas över äldre amerikaner och fann att en viss typ av blodpropp i lungorna (lungemboli), uppfyllde kriterierna för statistisk signifikans.

Spädbarn dog av blodpropp kort efter att ha fått blod från covidvaccinerade

PANDEMI Spädbarn dog av blodpropp kort efter att ha fått blod av covidvaccinerad.

Reproduktionsepidemiologisk expert: Hälften av alla män kommer att ha noll spermier år 2050

VETENSKAP En av världens ledande experter på miljö- och reproduktionsepidemiologi har förutspått att de flesta män i världen år 2050 i stort sett inte kommer att ha några livskraftiga spermier för reproduktion.

Domstolen lägger ned alla anklagelser mot frihetskämpe i Freedom Convoy

CIVILKURAGE En kanadensisk domstol upphävde alla anklagelser mot en demonstrant från Freedom Convoy förra månaden – ett beslut som Justice Centre firar som en seger för demokratin.

Läkare hyllar ovaccinerade: Har starkaste psyket och mest kritiska tänkandet

SJUKVÅRD Personer som aldrig tog det så kallade vaccinet mot covid-19 är ”världens avundsjuka just nu”. Det säger den världsledande kardiologen Peter McCullough i en intervju. De besitter den högsta förmågan till kritiskt tänkande och har det starkaste psyket, menar han

November: Inflationen stiger till 9,5 procent

EKONOMI Inflationen i Sverige steg till 9,5 procent i november, enligt KPIF-siffror som presenteras av Statistiska centralbyrån under morgonen. I oktober låg inflationen på 9,3 procent.

Övningen “Catastrophic Contagion” avhandlar nästa möjliga pandemi

PANDEMI Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med WHO och Bill and Melinda Gates Foundation genomförde den 23 oktober 2022 pandemiövningen Catastrophic Contagion, vid Grand Challenges årsmöte i Bryssel.

Brittisk data visar på en 26% förhöjd dödlighet generellt för de som tog covidvaccin

PANDEMI Covidvaccin ökar dödligheten avslöjar en försäkringsanalytiker på Senator Ron Johnsons rundabordssamtal. Brittisk statistik avslöjar att de som tog vaccinet har en 26 % förhöjd dödlighet. Tittar man på de som är under 50 år och tog vaccinet är dödligheten förhöjd med 49 %.

Musk i krig med makteliten: ”Måste göras för att rädda civilizationen”

OPINION Trots pekpinnar både från EU och Vita huset har Twitters nya ägare Elon Musk inte lugnat ner sig. Tvärtom. Han fortsätter släppa ”Twitter-filer”, som alltså avslöjar vad som pågick i företaget under den förra bolagsledningen.

USA:s nya kärnvapenbombare kan operera i Sverige – Tillverkaren ägs av Vanguard Group

KRIG USA har presenterat sitt nya bombflygplan B-21 Raider. Amerikanerna vill inte gå ut med hur mycket dessa plan kostar men de är väldigt tydliga med att planen kommer bära kärnvapen, enligt amerikanska tidningar.

Kol, olja och gas kommer sannolikt från Jorden och inte från fossila lämningar

KLIMAT Utifrån den kolcykel som FN:s klimatpanel IPCC använder kan man ungefärligt beräkna hur mycket kol som finns i Jordens hav, atmosfär, mark, växtlighet, sediment efter döda djur och växter samt kol-, olje- och gasfyndigheter.

Max Winter och Andreas Sidqvist står åtalade för brott mott ordningslagen

CIVILKURAGE Max Winter och Andreas Sidqvist står båda åtalade för brott mott ordningslagen efter att påstås ha arrangerat allmänna sammankomster vid olika tillfällen. Det har visat sig vara en ny strategi från polis, åklagare och myndigheter för att negativt försöka påverka frihetskämpar.

Ryssland accepterar inte ett pristak på sin oljeförsäljning

VÄRLDEN Ryssland har valt att inte acceptera pristaket som västvärlden fastställt beträffande landets försäljning av olja till väst. Ryssland har därmed som avsikt att inte exportera olja…

SCB: Barnafödandet i Sverige 2022 har minskat till den lägsta nivån under hela 2000-talet

INRIKES Barnafödandet har minskat kraftigt i Sverige till den lägsta nivån under hela 2000-talet, enligt Statistiska Centralbyrån (SCB). Myndigheten kan inte förklara varför.

Globalisternas nya måltavla: Tysklands bönder

POLITIK Regeringen i Nederländerna har nyligen bestämt sig för att köpa och stänga ner 3000 jordbruk i landet. Det påstås att bönderna släpper ut för mycket kväve, vilket strider mot EU:s regler. Regeringen kommer tvångsköpa marken om bönderna inte säljer frivilligt.

Musks enkät visar att 80% vill att Assange och Snowden får frihet

OPINION Twitters nya ägare Elon Musk frågade i går söndag folk på Twitter om de anser att visselblåsaren Edward Snowden och Wikileaks medgrundare Julian Assange borde benådas av den amerikanska regeringen. Svaret blev ett rungande 80-procentigt “Ja”.

Elon Musk bekräftar att Twitter har ”blandat sig i” politiska val

POLITIK Elon Musk gör nu ytterligare ett blickfångande uttalande om hur Twitter drevs innan han köpte plattformen. Han skriver rakt ut att Twitter blandade sig i politiska val.

Elskatten höjs med 9 procent vid årsskiftet – regeringen kritiseras – svikna vallöften

POLITIK Trots löften under valrörelsen ifrån regeringspartierna om sänkta skatter och lägre elpris bryts nu ännu ett vallöfte när elskatten höjs med hela 9 procent i takt med inflationen.

EU till Musk: Underskatta inte vår makt

EU EU-eliten upprepar nu sina hot mot Twitter och dess nya ägare. EU-kommissionen har redan varnat för att Twitter kan förbjudas i Europa, eller tvingas betala höga böter, om plattformen inte jagar efter så kallad desinformation.

Internationell konferens om covidpandemin på Stockholm Waterfront Congress Centre

PANDEMI Vi är enormt stolta och glada över att Läkaruppropet tack vare donationer från nästan 1000 givare kan anordna en internationell konferens om covidpandemin 21-22 januari 2023 på Stockholm Waterfront Congress Centre!

France 24: Macron ser hot från USA, Kina, Ryssland och rymdskurkar

VÄRLDEN Emmanuel Macron besökte USA och talade med båda de politiska partierna på onsdagen. Macron sa att de nya amerikanska subventionerna retar upp de europeiska ledare, enligt uppgifter från en deltagare på ett slutet möte, skriver France 24.

Aida Reva: De säger att det är DITT fel att de får biverkningar

PANDEMI Nu har vi nått gränsen på alla dumheter. Det har kommit en publikation på pubmed där man försöker få dig som ovaccinerad att bära ansvaret för de injicerade människornas biverkningar. Har du hört något så dumt?

Världen har vilseletts av förfalskade uppgifter, säger Israelisk journalist

PANDEMI Israel hade enligt uppgift inget effektivt övervakningssystem för biverkningar av Covid-vaccinet år 2021 när världen förlitade sig på deras uppgifter för att vägleda vaccinpolitiken, inklusive mandat.

Elon Musk ska avslöja algoritmerna bakom Twitter censur

MEDIA Elon Musk utlovar nu att offentligen avslöja hur censuren på Twitter verkligen har sett ut och fungerat, helt enkelt genom att släppa koden bakom algoritmerna. Nu uppger Vita huset att man ”håller ett öga” på plattformen.

Stora mainstream-kanaler uppmanar USA att släppa anklagelserna mot Assange

MEDIA “Att hålla regeringar ansvariga är en del av kärnuppdraget för en fri press i en demokrati”. Det skriver oväntat New York Times, Guardian, Le Monde, Der Spiegel och El Pais i ett gemensamt brev som publicerades på måndagen.

Ryssland slutar säljas gas och olja till väst vid pristak

GEOPOLITK Ryssland kommer inte att sälja någon olja eller gas till länder som stöttar förslaget om ett pristak på rysk olja eller gas. Detta gick Kremlin ut med redan i torsdags, skriver Reuters.

CDC kan utredas för bedrägeri och spridandet av missinformation

PANDEMI En grupp med namnet Protect the Public’s Trust uppmanar generalinspektören vid det amerikanska hälsovårdsdepartementet (HHS) att utreda de amerikanska centren för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC)…

Elon Musk tillkännager amnesti för alla spärrade konton med två villkor

VÄRLDEN ”Folket har talat”, förklarade Musk ett dygn senare på torsdagen. Amnestin börjar nästa vecka. Vox Populi, Vox Dei.

Riksbanken chockhöjer räntan igen

EKONOMI ”Inflationen är fortfarande alldeles för hög”, skriver den svenska centralbanken i ett pressmeddelande under morgonen. Därför höjer riksbanken styrräntan med ytterligare 0,75%, kort efter deras senaste höjning på 1% för två månader sedan.

Experter rekommenderar att du äter som dina förfäder för att öka livslängden

HÄLSA Biologen Caleb Finch tror att naturligt mumifierade kroppar, som är insvepta i dammiga textilier och begravda i torra ökengravar, kan ge nya ledtrådar till mysteriet om människans livslängd.

Mayday – Mänskligheten är hotad och måste räddas

OPINION En global oligarki försöker upprätta en teknokratisk diktatur – totalitarianism. Agendan synes ha tre huvudmål:

Världspremiär för dokumentären ”Died Suddenly”

DOKUMENTÄR Världspremiär för dokumentären ”Died suddenly” av Stewe Peters, som belyser sidoeffekter efter covid-19 vaccinationerna.

G20-länderna överens om att reglera människors frihet baserat på hur “virussmutsiga” de är

OPINION G20-toppmötet på Bali som nyligen avslutades presenterade inrättandet av en global pandemifond för “hälsoskydd”. Världsledarna har inte gett upp hoppet om att “boskapsmärka” planetens medborgare…

Musk släpper tillbaka Trump på Twitter

MEDIA ”Folket har talat. Trump kommer bli återinsatt”, förklarar Twitters ägare Elon Musk efter att en omröstning i frågan genomfört spå plattformen.

DeSantis: World Economic Forums ideer ”dör vid ankomst” här i Florida

VÄRLDEN Jag vill inte ha värderingar påtvingade oss från Davos. Utan platser som Destin och Dunedin, där jag växte upp, säger DeSantis.

Arbetslösheten har ökat sedan 2019

INRIKES Arbetslösheten fortsätter att öka och enligt arbetsförmedlingens hemsida sker det drastiskt. Det är så många som 600 000 arbetslösa personer som står inskrivna i deras register.

Dr Peter McCullough: Läkarstyrelsen kan avsluta min karriär men de kan inte tysta mig

VACCIN Dr Peter McCullough, en kardiolog, epidemiolog och ledande expert på behandling av Covid-19, säger på Defender Podcast att American Board of Internal Medicine hotar att avlegitimera honom som läkare.

Ben Swann: Det kan inte bli någon amnesti efter pandemin

PANDEMI I en artikel i Atlantic, skriven av Emily Oster, professor vid Brown University, argumenteras det för att varje ondskefullt och i många fall olagliga beslut som fattades under Covid bör glömmas bort.

Den ”första globala revolutionen” är nu på gång, säger ekonomiförfattaren Bob Moriarty

OPINION Hedgefondförvaltaren Paul Singer, chef för Elliott Management Corporation, varnade nyligen i de stora finansnyheterna för att en ”global samhällskollaps” snart är på väg. Och enligt finansförfattaren och expertanalytikern Bob Moriarty kommer denna händelse…

Riksdagen röstade ja till spionlag som kan sätta undersökande journalister i fängelse

POLITIK Riksdagen röstade idag ja till den grundlagsändring som innebär att utlandsspioneri kriminaliseras och den införs som tryck- och yttrandefrihetsbrott.

Ägare av elfordon varnas för farliga metoder

ENERGI Invånarna i Sydney har uppmanats att sluta dra förlängningssladdar över gångvägarför att ladda sina elbilar. Mosman Council reagerade ilsket efter att fotografier av elbilar som laddas med sladdar som löper genom trädgårdar…

Massuppvaknadet: Pandemins Motsägelser och Agenda

DOKUMENTÄR Se klippet med temat ”massuppvaknandet” som förklarar pandemins motsägelser och agenda 21.

Ny studie: tekniken försämrar tonårspojkars läs- och skrivkunskaper

TEKNIK Tonårspojkar spenderar fler timmar med spel än de spenderar i skolan och det påverkar deras läs- och skrivförmåga, enligt en ny studie.

Begravningsdirektör: 95% av de avlidna hade fått covidvaccination 2 veckor innan döden

PANDEMI En begravningsentreprenör vid Brenton Faithfull från Nya Zeeland avslöjar att 95 procent av de avlidna han har sett hade fått ett covidvaccin två veckor innan att de gått bort. Faithfull har arbetat som begravningsentreprenör…

Ingen matbrist i världen – ändå finns matbrist

VÄRLDEN FN:s livsmedelsorgan FAO hävdar att världens samlade jordbruksproduktion räcker för 10 miljarder invånare. Vi är nu åtta miljarder. FAO hävdar vidare att världens samlade skördar sedan 1961 ökat med 219 procent…

JP Sears: Kära tyranner, ni förlorar!

OPINION Se klippet där JP Sears berättar varför det är eliten och makthavarna som just nu förlorar och varför narrativet om bland annat pandemin håller på att falla.

Domstol i Italien slår fast att mobiltelefon orsakade tumör i huvudet

TEKNIK Domstolen i Turin fastställde nyligen att en mans hörselnervstumör orsakats av användning av mobiltelefon under 13 år i arbetet. Tumören, som uppstod på den vänstra sidan där mobilen alltid användes, har lett till dövhet på vänster öra.

Den amerikanska administrationen säger nej till att skicka avancerade drönare till Ukraina

KRIG Washington kommer inte att skicka några drönare till Ukraina. Man är nämligen oroliga för att Grey Eagle MQ-1C drönaren kan orsaka större skada än nytta. Detta har beslutats av regeringen i USA, enligt the Wall Street Journal.

Partiet: Avbryt samarbetet med World Economic Forum

POLITIK Det flamländska partiet Vlaams Belang riktar nu ett krav mot Flanderns regering att omedelbart omedelbart avsluta sitt medlemskap i maktnätverket World Economic Forum.

Grundlagsändring på gång för att inskränka föreningsfriheten

INRIKES Konstitutionsutskottet öppnar upp för grundlagsändring som ger större möjlighet att begränsa föreningsfriheten . Politikernas ambition är att begränsa mötesfriheten för organisationer som anses understödja terrorism för att på sikt vilja förbjuda medlemskap i dessa organisationer.

SIFO: 26% av svenskarna är oroliga för att förlora jobbet

EKONOMI En ny SIFO-undersökning visar att väldigt många svenskar oroar sig för sin förmåga att försörja sig. Hela 90% känner denna oro gällande arbetsmarknadens framtidsutsikter.

Peter Imanuelsen: Finska covid dödsfall fel rapporterades med över 60% under pandemin

PANDEMI Det visar sig att de har räknat alla som har dött inom 30 dagar efter att ha testat positivt för kovid som koviddöda. Vänta lite, det är helt vansinnigt. Detta är inte alls vetenskapligt.

Regeringens budget är återhållsam – inga inkomstskattesänkningar

EKONOMI Regeringen lägger idag fram sin nya budget för 2023 och trots att man valt att lägga krut på både stöd till hushåll och företag samt välfärd är det inte en positiv bild som målas upp. Finansminister Elisabeth Svantesson

CDC ersätter ”gravida kvinnor” med ”gravida personer” i råd om influensavaccin

UTRIKES Termerna ”kvinnor” och ”kvinna” har i tysthet strukits från CDC:s vägledning om influensavaccin under graviditet. DailyMail.com fann att alla könsspecifika termer – inklusive ”hon”, ”hennes” och ”mor” – raderades från CDC:s webbsida

Nordea bedömer – Räntan på 5 procent 2023

EKONOMI Swedbank förutspår stora räntehöjningar. Konjunkturinstitutet menar att man kommer att höja styrräntan med 2,5 procent redan i början av nästa år, rapporterar Expressen. Emellertid väntas man även göra en höjning redan nu i november och enligt marknaden kommer räntan att höjas till hela 2,65 procent redan i december.

Australiens högsta hälsovårdsledare varnar för en ny Covid-19 våg

PANDEMI Kerry Chant och hennes motsvarighet Brett Sutton från Victoria uppmanade i veckan människor att skaffa sig ett boostervaccin för att skydda sig mot en ny Covid-variant.

Dödfödda barn skjuter i höjden efter Covid-19 vaccinen, avslöjar läckta sjukhusmejl

SJUKVÅRD En anställd på ett sjukhus i Fresno, Kalifornien, läckte ett e-postmeddelande till media som visade att antalet dödfödda barn har ökat kraftigt sedan införandet av ”vaccin” mot coronaviruset (Covid-19).

Dan Zündel: Höger och vänster-två vingar på samma fågel

DEBATT. Den så kallade höger-och vänsterskalan med rötterna i den franska nationalförsamlingen från revolutionsåret 1789 har betecknat den huvudsakliga ideologiska …

Centralbanker över hela världen köper guld i rekordfart

EKONOMI Centralbanker över hela världen ackumulerar guldreserver i en rekordfart som inte skådats på 55 år. Enligt World Gold Council (WGC) köpte centralbanker över hela världen rekordstora 399 ton guld under tredje kvartalet 2022

USA:s biolabsolyckor förblir orapporterade

VETENSKAP I USA:s biolaboratorier har hundratals olyckor försvunnit för allmänheten. The Intercept har fått ut över 5500 sidor med myndighetsdokument, inklusive 18 års rapporter om laboratorieincidenter

Björn Backengård: Därför bör Sverige inte gå med i NATO

OPINION. Regeringen lämnade 18 maj 2022 in ansökan till NATO om medlemskap, men därmed är inte saken avgjord. Vi hoppas att Turkiets nej till Sveriges NATO-ansökan kvarstår. Om inte, kommer någon gång en inbjudan från NATO och riksdagen ska ta ställning.

Läckta dokument avslöjar USA’s inflytande över censurering på sociala medier

MEDIA Läckta regeringsdokument avslöjar att amerikanska regeringstjänstemän har tillgång till en särskild portal genom vilken de direkt kan flagga Facebook- och Instagram inlägg och begära att de ska ”strypas eller undertryckas”

Ben Swann: Yttrandefrihet är svaret till att undvika kärnvapenkrig

KRIG När USA tycks fortsätta att marschera mot ett kärnvapenkrig med Ryssland är verkligheten den att vår förmåga att tala ut mot vår egen förstörelse är den mest grundläggande makt vi har.

Ungdomar blir allt mer skuldsatta – i synnerhet unga kvinnor

EKONOMI Unga människor blir allt mer skuldsatta hos kronofogden – unga kvinnor inte minst. Det  förmedlar kronofogdens analytiker Davor Vuleta. Förra året hade hela tre procent av personer i åldrarna mellan 18-25 minst en obetald faktura hos kronofogden.

Hongkong inför vaccinpass från 5 års ålder

PANDEMI Hongkong har nu infört krav på vaccinpass, även för barn mellan fem och 11 år. Tidigare har passen endast varit ett krav för ungdomar och vuxna, men nu har man alltså beslutat sig för att detta även bör gälla barn.

EU kräver att Serbien stöder EU:s hållning mot Ryssland för medlemskap i unionen

EU Serbien tvingas nu välja mellan att samarbeta med Ryssland eller ett EU-medlemskap. Detta poängterar en representant för den tyska regeringen till nyhetsbyrån Reuters. Representanten menar att fortsatt samröre med Moskva kommer få ”konsekvenser”

Federal Reserve trippelhöjer styrräntan

EKONOMI Under kvällen så har det har det rapporterats från USA att Fed höjer styrräntan med 0,75 procentenheter. Vilket är de högsta nivåerna sedan 2008. De gör det i ett försök att få kontroll över inflationen som ökar i landet.

Rumble avvisar Frankrikes krav på att censurera ryskt innehåll

MEDIA Den franska presidenten Emmanuel Macrons administration kräver att alla videodelningsplattformar i sociala medier ska censurera ryskt innehåll, i linje med uttalanden från EU.

Vaccinforskaren Dr Byram Bridle: Alla beslutsfattare utan vetenskaplig integritet måste bytas ut

VETENSKAP Dr Byram Bridle, en världskänd kanadensisk vaccinolog och virusimmunolog känner en allvarlig oro för framtiden för de mRNA-injicerade. På bekostnad av sitt rykte och yrkeskarriär, men alltid med barnens framtid i åtanke..

Nordkoreansk missil i sydkoreansk territorialvatten – Syd vill svara med missiler

VÄRLDEN Under morgonen, lokaltid, avfyrade Nordkorea missiler varav minst en av dessa, landade i Sydkoreanskt territorialvatten.

Enligt Ryssland – 2 500 Ukrainska soldater stupat på en vecka

KRIG Under blott en veckas tid, mellan den 17 och den 23 oktober ska den ukrainska armén ha genomlidit sin största förlust hittills i kriget mot Ryssland. Det rör sig om 2,500 man som stupat och stora delar utrustning som gått förlorat…

Dr. Peter McCullough förlorar sin medicinska legitimation efter uttalanden om covid19-vaccinet

PANDEMI American Board of Internal Medicine (ABIM) går vidare med planerna på att frånta kardiologen dr Peter McCullough hans medicinska certifieringar på grund av hans uttalanden om coronaviruset (Covid-19) som strider mot den officiella…

Ukraine on fire – film av Oliver Stone

DOKUMENTÄR Oliver Stones film Ukraine on Fire visar Ukrainas komplexa historia. Ukraina ligger emellan Väst och Ryssland. Under århundraden har Ukraina varit centrum för krig mellan makter som försökt kontrollera dess rika land och få tillgång till Svarta havet.

Barnsjukhus i Nordamerika ser en ökning av antalet luftvägssjukdomar efter pandemin

PANDEMI Barn vars immunsystem vart överbeskyddade i drygt två hela år på grund av ogrundade farhågor hos vuxna som lider av allvarlig hypokondri drabbas nu av förödande och potentiellt långvariga effekter.

Stor demonstration i Prag för att kräva att sanktionerna mot Ryssland ska upphöra

PROTEST Tiotusentals tjeckiska demonstranter har gått ut på gatorna i Prag, Tjeckiens huvudstad, för att kräva att sanktionerna mot Ryssland ska upphöra och att det ska föras direkta förhandlingar med Moskva om gasleveranser för att få slut på landets energikris.

Timofei Bordachev: Västerländsk hegemoni nära slutet

POLITIK I 500 år har världen drivits från Europa eller USA. Det är på väg att förändras och ingen är säker på hur det nya kommer att se ut. Den mest dramatiska och unika aspekten av det aktuella läget i internationell politik…

Dr Robert Malone om missbrukandet av mRNA-tekniken han var med och utvecklade

VETENSKAP På premiärvisningen av dokumentären ”Uninformed Consent” delade Dr Robert Malone med sig av sina insikter och sin skepticism vad gäller massutrullningen av de nya COVID-19

EU förbjuder nya fossildrivna bilar till 2035

KLIMAT Försäljningen av nya diesel- och bensindrivna bilar ska förbjudas till år 2035. Detta beslutades sent igår kväll av EU-parlamentet och ministerrådet, uppger Ekot. EU-parlamentet och ministerrådet enades om att fasa ut dessa inom 30 år…

Ulf Sandmark: Stoppa kriget i Ukraina!

DEBATT Sverige måste stödja omedelbara fredsförhandlingar och stoppa vapenleveranserna innan eskaleringen leder till kärnvapenkrig!

Halva Sverige får elprisstöd – riskerar att driva på inflationen

EKONOMI Samtliga hushåll i södra och mellersta Sverige kommer få stöd för de stigande elpriserna. Totalt kommer 55 miljarder kronor att vara till förfogande enligt regeringens förslag.

Robert F Kennedy Jr avslöjar Anthony Fauci som en industricharlatan

DOKUMENTÄR Robert F. Kennedy Jr.s bok, “The Real Anthony Fauci”, blev en omedelbar bästsäljare när den släpptes 2021 och det trots Big Techs censurering av reklamen. I boken beskriver Kennedy hur Fauci förvandlade National Institutes of Health…

Världens största ståltillverkare stänger fabriker i Tyskland på grund av en katastrofal energikris

ENERGI Världen står för närvarande inte inför vilken energikris som helst. Den här krisen är så massiv att den håller på att stänga ner stora industrier som stålindustrin, som utgör grunden för det industrialiserade samhället.

Planerar Ukraina för en falsk-flagg ”dirty bomb” attack?

KRIG Moskva har sedan några veckor varnat för en attack med radiologiska vapen i Ukraina. Det skulle handla om ett ukrainskt “självmål” för syftet att dra in NATO i direkta strider mot Ryssland: en falsk-flagg attack…

Twitter-anställda lämnar företaget inför Elon Musks övertagande

MEDIA År 2022 lämnade flera hundra anställda företaget som svar på Musks tillkännagivna planer på att förvärva Twitter, varav 530 under de senaste tre månaderna. Elon Musk kommer att slutföra sitt köp av Twitter i slutet av veckan…

Ersättningar för covidvaccinskador kan 2023 nå över en halv miljard kr i Australien

SJUKVÅRD Epoch Times skriver att regeringen i Australien kan tvingas att under 2023 betala ut upp till 544 miljoner kr i ersättningar för vaccinskador, enligt ett färskt statligt budgetestimat.

Albertas premiärminister Danielle Smith misstror World Economic Forum och vill bryta banden

UTRIKES Danielle Smith sa att hon inte kommer att ha med World Economic Forum att göra förrän de slutar skryta om sin kontroll över politiker, skriver den kanadensiska kanalen CBC…

Elon Musk fullföljer köpet av Twitter – På fredag är affären i hamn

TEKNIK Teslagrundaren och mångmiljardären Elon Musk fullföljer köpet av den sociala mediejätten Twitter, skriver Bloomberg. Enligt källor till Bloomberg ska Musk efter samtal med sin Bankir ha sagt att affären…

MMA fightern Oliver Enkamp: Vi lever i en illusion

KRÖNIKA Under de senaste åren har många människors världsbild vänts upp och ner. Den gamla goda tiden är förbi – och uttrycket att man vaknar upp till verkligheten har spridits…

Indiska Magasinet i konkurs, skulder ifrån restriktionsåren blev för stora

INRIKES Klädkedjan Indiska Magasinet, känt som Indiska, går i konkurs efter att ha funnits i Sverige i dess nuvarande form sedan 1950-talet. Det har även funnits viss verksamhet i småskaligare form sedan 1901…

Brexitförespråkaren Sunak blir idag Storbritanniens premiärminister

POLITIK Storbritanniens tidigare finansminister Rishi Sunak har nu blivit ny partiledare för Tory. Han kommer därmed att tillträde som landets premiärminister under dagen efter att Liz Truss håller sitt sista regeringssammanträde.

Många västländer försöker förbjuda kväve – och därmed kött

KLIMAT Under de senaste månaderna har Nederländerna varit omskrivet för att försöka eliminera kväve, som utgör cirka 78 procent av jordens atmosfär. Det visar sig att många andra västländer försöker göra samma sak.

Madrid återbetalar 1,7 miljoner euro i olagliga lockdown-böter till invånare

PANDEMI I juli 2021 slogs fast att de lockdown-åtgärder som tillämpades under den spanska covidkrisen i Madrid var olagliga. En domstol ansåg att regeringens åtgärder inte var lagliga eftersom de inte hade ett parlamentariskt godkännande.

Ny studie uppger att Sars-CoV-2 högst troligen skapats i ett laboratorium

PANDEMI Viruset bakom sjukdomen Covid-19 har en genetisk struktur som är typisk för syntetiska virus, säger en tysk och två amerikanska forskare, bakom en ny studie. Viruset som orsakar Covid-19 skapades med största sannolikhet i ett laboratorium, är deras slutsats.

Fler konkurser – inflationen och elpriserna en avgörande orsak

EKONOMI Lågkonjunkturen börjar allt mer bli en realitet för företagsvärlden i Sverige. Konkurserna i landet ökade med 13 procent i september. Svenskt Näringsliv tror därmed på ökad arbetslöshet.

Albertas premiärminister ber om ursäkt till ovaccinerade medborgare, och överväger att släppa alla lockdown åtal

UTRIKES En reporter på Rebel News, Selene Galas, frågade nyligen den nya premiärministern i Alberta om hon skulle be om ursäkt till ovaccinerade människor som diskriminerats av regeringen. När Danielle Smith drev sin kampanj för att bli den nya premiärministern i Alberta

Ny farligare variant av coronaviruset skapad i laboratorium

PANDEMI Det har framkommit att ”New Boston Virus” har skapats i ett laboratorium i USA. Detta ska vara en ny farligare hybrid variant av det tidigare Covid-19 viruset, med en dödlighet på uppemot 80% hos de insjuknade mössen som blivit exponerade för viruset.

Kan bli hyreshöjning med 25 procent – förhandlingsparterna oense

EKONOMI Varje år höjs hyran för hyresgäster men i år riskerar hyresgästerna en mycket kraftig höjning. Hyrorna höjs med utgångspunkt i hyresvärdarnas ökade kostnader, men vilken nivå nästa års hyreshöjningar ska ligga på är Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen djup oense om.

Förstudie: Bodify Research kan inte dementera Bluetooth-signaler från vaccinerade personer

STUDIE Lennart Fröderberg på Bodify Research genomförde i augusti samarbete med NewsVoice ett fälttest för att verifiera eller dementera ett tidigare test i Spanien. Hypotesen är att covidvacciner, PCR- eller antigentester är “leveranssystem” för…

TikTok-ägaren ByteDance hade för avsikt att spåra amerikanska medborgare, enligt Forbes

TEKNIK En ny rapport i Forbes hävdar att TikToks moderbolag i Kina, ByteDance, hade för avsikt att använda plattformen för att spåra enskilda individers positioner i USA. I publikationen konstaterades att uppgifterna skulle användas…

En global epidemi av cancer bland unga kan vara på väg

HÄLSA Det senaste halvåret har statistiken för överdödlighet i världen ökat lavinartat. Märkligt nog så har inte vanlig media valt att inte rapportera om detta eller lagt något fokus på siffrorna överskrider det normala jämfört med tidigare år.

Sassersson: Hyperinflationen 1923 – En limpa kostade lika mycket som ett hus

EKONOMI & DEBATT På 1920-talet i Tyskland ledde hyperinflationen till att pengarna blev värdelösa extremt fort. Det berättas att påtåren till en kopp kaffe någon just köpt plötsligt kostade tre gånger mer än första koppen. Pengarna från en husförsäljning räckte precis till en kopp kaffe en vecka senare. Det var som värst 1922-1923 för precis 100 år sedan.

Grundlagsändring för att tysta journalister måste debatteras

MEDIA Stödkommittén för Julian Assange har till Riksdagen skickat ett öppet brev som kritiserar lagförslaget om utlandsspioneri med syftet att slå vakt om yttrande- och pressfriheten. Brevet är signerat av bland annat Arne Ruth

Max Winter: Vilka är framtidens fria medieplattformar?

MEDIA Aldrig tidigare har vi sätt ett så stort behov på obegränsade digitala plattformar och ocensurerade sociala medier och mycket tyder på att det behovet bara kommer att öka framöver. Men vilka är egentligen morgondagens plattformar för riktig yttrandefrihet?

Farage vill besegra globalisterna efter Liz Truss avgång som premiärminister

UTRIKES. Efter bara 45 dagar avgick Liz Truss som Storbritanniens premiärminister och det konservativa Torypartiets ledare. Den förra Brexit-ledaren Nigel Farage kallar det för en ”globalistisk statskupp”. Och han vet redan nu vem som kommer ersätta Truss, säger han i ett nytt klipp.

Natalie Jonsson: Det eliten inte vill att du ska veta om dig själv

PLAY I denna video går jag igenom esoterisk kunskap och information du sällan hittar via mainstream media och etablissemanget. Länge har vi pratat om problemen vi ser i den externa världen. Men det är en sak som ofta förbises. Den interna världen.

Ukraina drabbas av strömavbrott efter ryska luftangrepp

VÄRLDEN Ukrainska medborgare fick utstå flera strömavbrott, inklusive strömavbrott som infördes av nätmyndigheterna när kriget började på torsdagen för att möjliggöra reparation av infrastrukturen som förstördes av de ryska luftangrepp

Max Winter: Tom MacDonalds låt ”Sheeple” uttrycker den hårda sanningen

KULTUR Den kontroversiella rapparen Tom MacDonald har släppt ännnu en singel med låten ”Sheeple”, som beskriver det moderna samhället som ett kontrolsystem där människor agerar som får. Tom MacDonalds har blivt känd för sina kontroversiella låtar som handlar om samhällskritiska ämnen.

EU vill vaccinera spädbarn mot corona

PANDEMI EU:s läkemedelsmyndighet EMA rekommenderar nu Pfizers och Modernas coronavaccin för små barn från sex månaders ålder. EU har som målsättning att låta Pfizers vaccin Comirnaty injiceras i 6 månader till 4 år gamla barn.

EU släpper ett lagförslag som skulle hindra Bitcoin industrin

EKONOMI Europeiska unionen är redo att släppa ett lagförslag som skulle hindra bitcoin mining-industrin samtidigt som man uppmuntrar användningen av proof-of-stake-baserade kryptovalutor.

EU-parlamentariker kallar EU:s inköp av Covid-vaccin för ”historiens största bedrägeri”.

EU EU-parlamentariken Mislav Kolakusic meddelade på Twitter den 12 oktober att EU:s inköp av 4,5 miljarder ”obeprövade” vaccindoser mot covid-19 är liktydigt med ”den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia”.

Se hela dokumentären ”The Real Anthony Fauci” fram till 28 oktober

DOKUMENTÄR De samarbetar med varandra inom Big Tech, Big Pharma och Big Government och det handlar om pengar. Robert F. Kennedy Jr:s bästsäljande bok “The Real Anthony Fauci” är nu en fullängdsdokumentär som du fritt kan se fram till den 28 oktober 2022.

EU-politikern kräver Ursula von der Leyens omedelbara avgång

EU Det är den rumänske EU-parlamentarikern Cristian Terhes som nu kräver att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyens omedelbara avgång.

FDA undanhåller obduktionsresultat för de som misstänks ha dött av covidvaccin i USA

SJUKVÅRD US Food and Drug Administration (FDA) har vägrat en FOIA-begäran från Epoch Times på obduktionsresultat från amerikaner vars dödsfall rapporterats till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Ovaccinerade volontärer från SES förbjuds att hjälpa översvämningsoffer

UTRIKES I Australien nekades översvämningsoffer hjälp eftersom ovaccinerade volontärer från SES inte kunde hjälpa dem. Volontärer från SES måste ha fått minst två doser av ett Covid-vaccin innan de kan hjälpa översvämningsoffren.

Enorma satsningar med skattepengar i Västs krig mot Ryssland

KRIG Allt fler drar slutsatsen att om flera nationer kombinerar sin militära makt för att besegra en gemensam fiende börjar definitionen på begreppet världskrig uppfyllas.

Immunologen: Ovaccinerade barn utgör ingen fara för omgivningen

SJUKVÅRD I debatten kring vacciners säkerhet döljs ett större problem, hur kampanjer för vaccination saboterar naturlig flockimmunitet och utsätter unga för stor fara. 

Elprisstödet kommer inte den 1 november, regeringen hinner inte med

INRIKES Svenska hushåll och företag får vänta på det högkostnadsskydd mot elpriser som Ulf Kristersson och de blågula stödpartierna utlovade under valrörelsen.

Fd BlackRock-anställd: Global finanskollaps 2023-24 är en “matematisk säkerhet”

EKONOMI I en intervju med dr Joseph Mercola förklarar Edward Dowd, en tidigare aktieportföljförvaltare för BlackRock, varför han tror att en global finanskollaps kommer inom de närmaste 6 till 24 månaderna.

EU ska införa ett biometriskt kontrollsystem för att samla in data

EU Bryssel håller på att införa ett invasivt nytt gränssystem som kommer att orsaka enorma förseningar och ytterligare undergräva vår frihet.

Max Winter: Tankar om demokrati efter valet

OPINION Valrörelsen är nu över och Svenska Morgonbladet kontaktar frihetsrörelsens grundare och demokratiaktivisten Max Winter. Vi vill veta mer om hur hans tankar går kring den fortsatta kampen för demokratin går.

Vita huset arbetar med ett solblockerande system

KLIMAT Vita husets kontor för vetenskap och teknikpolitik har lanserat en femårig forskningsplan som syftar till att utveckla metoder för att reflektera solljuset tillbaka till rymden för att kyla planeten

Demonstranter samlas för att fördöma World Health Organisation

DEMONSTRATION Demonstranter har samlats inför The World Health Summit 2022 för att ifrågasätta de globala hälsobyråkraternas förmågor efter de misslyckade bemötandet av coronaviruset

Hur kunde svenskarna så enkelt ställa upp på NATO medlemskap?

OPINION Hur kan mer än tvåhundra år av framgångsrik neutralitet i utrikespolitiken ha förvandlats till en kölapp för att få vara med i USA:s och NATO:s ständiga imperiekrig?

Peter Imanuelsen: Domstol i Norge fastställer att covid gränskontrollerna var olagliga efter 6 månader

PANDEMI Som du kanske vet om du har följt mig under de senaste åren har Norge haft relativt få restriktioner för coivd-19 jämfört med de flesta andra länder.

Företagare kan knäckas i och med kommande hyreshöjningar

EKONOMI En kraftig hyresökning på 10 % kommer få småföretagarna att gå på knäna. Många hyresvärdar drabbas nu av höga ränte– och energikostnader och kommer troligtvis behöver kontra med omfattande hyreshöjningar…

Rysk stor-offensiv förväntas i Ukraina innan jul

KRIG Ryssland har tagit kontrollen över den ryskspråkiga delen av östra Ukraina och nu tror militära experter att Moskva förbereder en stor offensiv i Ukraina för att slutgiltigt störta Zelensky.

Europeiska åklagarmyndigheten utreder EU: förvärv av covid-19-vacciner

UTRIKES Den europeiska åklagarmyndigheten (EPPO) bekräftar att den har en pågående utredning om förvärvet av covid-19-vacciner i EU. Det skriver de i ett pressmeddelande på sin webbsida den 14 oktober 2022.

Nord Stream: Biden hånar oss!

DEBATT USA har hela tiden motsatt sig gasledningarna Nord Stream 1-2 trots att de varit av högsta säkerhetsintresse för Västeuropa att med omfattande och långsiktigt östvästligt energisamarbete förankra freden i Europa.

Studie bekräftar att mRNA-vacciner ökar risken för hjärtmuskelinflammation hos unga män

VETENSKAP En ny peer-reviewed studie från Kanada visar att antalet hjärtmuskelinflammationer hos unga människor ökar efter den andra dosen av mRNA-vaccinet mot Covid-19.

Aida Reva: Riksbanker har samarbetat för digital valuta

”Har du hört talas om ESG? Det kommer inte heta social credit system i Sverige, det har redan implementerats på …

Nigel Farage: Bitcoin är den ultimata ekonomiska friheten

EKONOMI Bitcoin är den ultimata friheten, sägen förre EU-parlamentarikern Nigel Farage. Den tidigare ledamoten av Europaparlamentet drog paralleller mellan att leda ett ”politiskt uppror” med Brexit och oppositionen Bitcoin upplever idag.

Väst driver på Ryssland att slå ut Europas energi- och kommunikationssystem

POLITIK Ekonomen Martin Armstrong fick frågan: “Det är uppenbart att Zelensky inte har en hjärna och kontrolleras av yttre krafter. Är det Schwab eller är han bara en front också?”.

Inflationen fortsätter att tillta – snart 10 procent

EKONOMI Trots flera kraftiga räntehöjningar ifrån Riksbanken fortsätter inflationen att tillta. Enligt KPIF, konsumentprisindex med fast räntan, hamnade septembers inflation på 9,7 procent, vilket är en förändring med 1,1 procent sedan föregående månad.

Folkets Radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 2

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Alex Jones döms till att betala miljardbelopp

MEDIA Infowars-profilen Alex Jones tvingas betala nästan en miljard dollar i skadestånd till familjemedlemmar till de offer som dog i skolskjutningen i Sandy Hook 2012.

Ny studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19

VETENSKAP Covid-Boosters som inte har testats på människor rullas ut över hela världen, men en ny studie indikerar att coronavaccinerna är mycket farligare än sjukdomen Covid-19. CDC har tillhandahållit falsk information…

Vladimir Putins stridsrop mot den globala ”Djupa staten”

VÄRDLEN. Ryssland trappar upp retoriken, beskriver Ukrainakriget som en konflikt mellan folksuveränitet och globalistiskt förtryck.

Covid-19 vaccinen testades aldrig för att förhindra smittspridning

VETENSKAP I en utfrågning om covid-19 vaccinet erkänner en ledande Pfizer-chef, Janine Small, att mRNA-vaccinen aldrig testades för att förhindra smittspridning innan lansering.

Google accepterar Bitcoin och andra kryptovalutor för molntjänster

EKONOMI Google kommer att börja acceptera Bitcoin- och kryptovalutabetalningar för sina molntjänster i ett samarbete med den amerikanska krypto handels plattformen Coinbase.

Folkets radio: Var pandemin vår tids största hälsoskandal? Del 1

PANDEMI Folkets radio med Per Shapiro intervjuar läkaren Sven Roman från läkaruppropet. Under intervjun diskuterar de hur hanteringen av pandemin i Sverige är vår tids största hälsoskandal.

Natalie Jonsson: Människan väljer illusion framför sanning

KRÖNIKA Om det är någonting jag lärt mig under de senaste två åren, så är det att människan oftast väljer en illusion framför verkligheten i sig, när verkligheten blir för obekväm. Hur kommer det sig egentligen?

Regeringen kallar till ett extrainsatt krismöte

INRIKES Regeringen kallar in krishanterings rådet till ett extrainsatt möte med anledning av situationen i omvärlden.

Macron lovade att göra livet svårt för ovaccinerade, är inte vaccinerad själv

PANDEMI Macron tog inte vaccinet, hävdar politikern Jean Lasalle. Uttalandet har nu väckt ilska hos miljontals franska medborgare som i princip tvingades att ta covidvaccinerna …

Dr. Robert Malone: Vi befinner oss i krig mot globalisterna

VÄRLDEN Det menar den amerikanske läkaren Robert Malone, som de senaste åren blivit världsberömd för sin kritik mot mRNA-injektionerna och globalismen.

PayPal drar tillbaka sin policy att bötfälla kunder för ”missinformation”

EKONOMI PayPal Holdings Inc (PYPL.O) introducerade en ny policy för att bötfälla kunder som går ut med missinformation. I policyuppdateringen stod det att kunder kan behöva betala $2 500 i skadestånd. Policyuppdateringen utlöste intensiva motreaktioner på sociala medier under helgen, och i måndags gick PayPal ut och drog tillbaka sin policy.

Prioriteringen när användare tvingas kopplas bort ifrån elnätet denna vinter

INRIKES Hela Europa befinner sig i en tung elkris. Priserna skenar och det talas allt mer om att elbrist är ett fullt möjligt scenario denna

Ukraina attackerade Krimbron, Ryssland svarar med attack

VÄRLDEN Rysslands federala säkerhetstjänst (FSB) har identifierat de misstänkta bakom den dödliga explosionen på Krimbron i lördags. Ukraina låg bakom terrorattacken, meddelar Kreml. Idag måndag slog en missil ned intill Ukrainas underrättelsetjänst i Kiev.

Centralbanker i Israel, Norge och Sverige samarbetar för att utforska ”Retail CBDC”

EKONOMI Centralbankerna i Israel, Norge och Sverige har slagit sig ihop med Bank for International Settlements (BIS) för att utforska hur centralbankernas digitala valutor (CBDC

Australiens nya lagförslag öppnar dörren för tvångsvaccinationer

UTRIKES Västra Australien har antagit ett lagförslag som ger Covid-19 tjänstemän i landet tillstånd att avlägsna människor från sina hem och vaccinera dem mot deras …

Kina började lagra skyddsutrustning månader innan Covid-19

UTRIKES Kina började lagra skyddsutrustning månader innan Covid-19. Kina började också köpa upp globala aktier för skyddsutrustning i Europa, Australien och USA ungefär samtidigt, säger …

F.d riksbankschef säger att hushållen måste acceptera lägre levnadsstandard

EKONOMI Fd riksbankschefen Heikensten – hushållen måste acceptera lägre levnadsstandard Det kommer att bli nödvändigt för svenska hushåll att acceptera ”en viss anpassning i plånböckerna” …

Klargör vad svenska marinen gjorde vid Northstream!

DEBATT Terrordådet mot Northstream 1 & 2 kan avgöra hela Europas framtid. Det är en krigshandling mot stora ryska och tyska ekonomiska och politiska intressen …

Forskare säger att vi kan bli ständigt övervakade genom AI teknik

TEKNIK I en debattartikel säger forskare att massövervakningen är här och att den drivs på av staten. De bekräftar även farhågan att ”genom att använda …

Massarresteringar i Moskva av det Rysska elitgardet

VÄRLDEN Under dagen så har det ägt rum massarresteringar i Rysslands huvudstad Moskva. Dzerzhinsky operational division – the ”elite” of the Russian Guard gick in …

Elon Musks Starlink-satelliter fungerar dåligt i kriget mot Ryssland

TEKNIK Elon Musk deltar i kriget mot Ryssland med sina Starlink-satelliter, men de fungerar dåligt enligt artikeln: “Ukrainian forces report Starlink outages during push against Russia” i …

Mainstream ”vetenskap” börjar ifrågasätta tillverkarens påståenden om mRNA-vaccinen

VETENSKAP Det tyska nyhetsmediet Welt säger att allt fler vanliga forskare ifrågasätter den påstådda säkerheten och effektiviteten av Covid19 ”vaccinen”. Eftersom vaccintillverkaren fortfarande vägrar att …

Telegrams VD varnar för övervakning via WhatsApp

TEKNIK WhatsApp övervakar allt användarna gör på mobiltelefonen enligt vd:n för konkurrerande Telegram Den mobila meddelandetjänsten är ett övervakningsverktyg och kommer aldrig att vara säker för …

Amerikansk tankesmedja: Världen har aldrig varit närmare kärnvapenkrig än i dag

Bulletin of the Atomic Scientists (BAS) är en tidskrift som grundades av Albert Einstein och forskare från Universitet i Chicago, 1945. Bland grundarna återfanns …

Zelenskyj vill att Nato anfaller Ryssland i förebyggande syfte

UTRIKES Nato behöver attackera Ryssland – som en ”förebyggande” insats. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj säger detta på sin videoblogg som presidenten lagt upp på sin …

Joackim Falk: Det är dags för oss som är vakna att kliva upp ur sängen och gå till jobbet

HÄLSA Det är dags för oss som är vakna att kliva upp ur sängen och gå till jobbet. När jag säger Jobbet menar jag inte …

Cyberattack mot svensk myndighet

INRIKES Dataintrång hos myndigheten Naturvårdsverket har lett till att information stulits och att systemet legat nere i över ett dygn. Är detta en slump eller …

Storbritannien kan möta tre timmars planerade strömavbrott i vinter, varnar National Grid

VÄRLDEN Storbritannien kan möta tre timmars planerade strömavbrott för både hem och företag i vinter om de inte kan importera el från Europa och får …

Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern vill begränsa yttrandefriheten

VÄRLDEN Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern säger till FN att det måste finnas ett internationellt organ som kontrollerar tal. Hon använde krig och klimatförändringar som …

Max Winter: Vi kan lära oss mycket av revolutionen i Iran

DEBATT Vi ser en begynnande revolution i Iran som redan fått stor effekt i landet. Den unga flickan Mahsa Aminis död blev gnistan som tände …

Bangladesh: Strömavbrott lämnar 130 miljoner människor utan ström

UTRIKES Stora delar av Bangladesh lämnades utan elektricitet på tisdagen efter ett nätavbrott, sade en regeringstjänsteman och tillade att myndigheterna arbetade för att gradvis återställa …

Bill Gates donerar 1,27 miljarder dollar till agenda 2030

UTRIKES Bill och Melinda Gates Foundation tillkännagav ett åtagande på 1,27 miljarder dollar för att främja ”Global Goals”, som är de 17 mål som beskrivs …

EU föreslår nödbefogenheter som väcker oro bland företag

UTRIKES Enligt utkast till lagstiftning som skulle ge Bryssel nödbefogenheter att ta itu med framtida kriser i försörjningskedjan, skulle Europa-baserade företag kunna tvingas prioritera produktion …

Elon Musk förväntas köpa Twitter för 44 miljarder dollar

UTRIKES Twitters aktie har handels stoppats under kvällen på grund av att tidningen Bloomberg annonserat att tech miljardären Elon Musk återigen visat intresse att köpa …

Ryssland tillåter internationell handel med Bitcoin och kryptovalutor

EKONOMI Idag avsöjade nättidningen Bitcoin Magazine att Ryssland kommer att tillåta sina industrier att handla internationellt med Bitcoin och kryptovalutor. ”Ryska federationens finansministerium planerar att låta …

Oracle Films släpper ny dokumentär

Oracle Films har släppt en ny dokumentärfilm ”Safe & Effective – A second opinion” som belyser de vaccinskador och dödsfall …

Lansering av Freebite – Den nya generationens media

Freebite Pressmeddelande! Vi är mycket stolta över att presentera Freebite – den nya generationens media. Freebite är en ny, fräsch …

Chefredaktör Max Winter har ordet

LEDARE Den nya generations media är här! Freebite är en innovativ plattform som samlar framtidens digitala användare som värderar frihet. Idag är de etablerade medierna och sociala plattformarna alla mer eller mindre påverkade av bakomliggande krafters negativa intressen av kontroll. Vilket gör behovet av fri media större än någonsin, både nu och i framtiden.

Sverige skickar dykfartyg för att undersöka läckande Nord Stream-rörledningar

INRIKES Sverige skickade i måndags ett dykfartyg till platsen för ryska gasledningar i Östersjön som brast förra veckan efter explosioner i området, för att undersöka …

Natalie Jonsson: Detta är framtidens media

Den nya generationens media är här. Vi ser just nu en ny trend växa sig större i samhället. Information som …

NewsVoice: Så här bör de ”nya” nätmedierna samarbeta med varandra för att bygga kraft och nå ut

OPINIONSBILDNING & MEDIA. Nättidningen NewsVoice startade 2011 och fick utgivningsbevis 2012. Innan dess var sajten en privat blogg. Det var …

Halvmiljon svenskar kan behöva flytta om räntorna stiger mera

INRIKES. Från politiskt håll har röster höjts för att införa ett amorteringsstop. Svenskarnas skuldsättning är otroligt hög och höjda räntor …

Michael och Johanna Oddane är tillbaka i rörelsen

RÖRELSEN. I September meddelande Michael och Johanna Oddane att de är tillbaka och kommer att fortsätta utveckla deras tidigare initiv …

Europas folk förbereds för utslagna mobilnät i vinter

TELEKOM. En gång var det något otänkbart att mobiltelefonnäten kan slås ut helt i Europa. Denna vinter kan det blir …

Hur oligarkerna blåser massorna

År 1946 så bildades The Tavistock Institute, en av elitens främsta propagandaorganisationer. Åtta år senare, i maj 1954, ordnade före …

Registrera dig och få tillgång till Freebite’s community och fler spännande funktioner

Varmt välkommen till Freebite! Vi har mer att erbjuda på vår fantastiska plattform och det enda du behöver göra för …

Energiuppropet – nytt initiativ av ledargestalter inom rörelsen

Energiuppropet är ett nytt initiativ skapat av rörelsens ledargestalter Natalie Jonsson & Max Winter, för att möta denna utveckling mot …

Chefredaktör Max Winter har ordet

Foto: Bennie Forss Freebite är framtidens fria media Den nya generations media är här! Freebite är en innovativ plattform som …

Natalie Jonsson – Detta är framtidens media

Foto: Bennie Forss Den nya generationens media är här. Vi ser just nu en ny trend växa sig större i …

Susann Björklund och Niclas Holmsten håller föreläsning

FRÅN UTSIDAN TILL INSIDAN -ett online event Följ med under en dag när Susann rundar av år 2022 med presentationen …

Anders Sydborg föreläser om hur man kan leva utanför systemet

Freebite intervjuar Anders Sydborg om hans föreläsning om hur man lever utanför systemet. Hej Anders! Du kommer hålla en föreläsning …

Makthavarna du aldrig valde – En dokumentär om den globala finanseliten

Den globala finanseliten påverkar samhället genom plattformar som World Economic Forum och Bilderberggruppen. I den här dokumentären av Jonas Nilsson …